XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 6.010 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2025 #1 https://www.hepsiburada.com/aula-f87-mekanik-rgb-tkl-spacecrystal-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-klavye-turuncu-p-HBCV000098MY3O Şu ana kadarki en düşük fiyatı. Ek olarak peşin fiyatına 3 taksitte bulunuyor. Değerlendirilebilir. Son düzenleme: 10 Kasım 2025
https://www.hepsiburada.com/aula-f87-mekanik-rgb-tkl-spacecrystal-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-klavye-turuncu-p-HBCV000098MY3O Şu ana kadarki en düşük fiyatı. Ek olarak peşin fiyatına 3 taksitte bulunuyor. Değerlendirilebilir.
4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.504 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 10 Kasım 2025 #2 Buna hangi switch ekstra almalıyız? Biraz clicky tuşları seviyorum. Chatgtp'nin önerisi : Clicky için : Ice Blue Clicky En hızlı tepki : Nimbus V3 Lineer Kullanıp deneyimlerini paylaşan olursa sevinirim.
Buna hangi switch ekstra almalıyız? Biraz clicky tuşları seviyorum. Chatgtp'nin önerisi : Clicky için : Ice Blue Clicky En hızlı tepki : Nimbus V3 Lineer Kullanıp deneyimlerini paylaşan olursa sevinirim.
akavora Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 470 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2025 #3 F75 standardına alışmış biri olarak ona kıyasla bu nasıl?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.246 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2025 #4 akavora dedi: F75 standardına alışmış biri olarak ona kıyasla bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Farkları az, layout değişiyor gibi düşün sadece. 4PieD dedi: Buna hangi switch ekstra almalıyız? Biraz clicky tuşları seviyorum. Chatgtp'nin önerisi: Clicky için: Ice Blue Clicky En hızlı tepki: Nimbus V3 Lineer Kullanıp deneyimlerini paylaşan olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hızlı tepki için manyetik almanı öneririm. Clicky switch Türkiye'de az bulursun, tactile bak onun yerine.
akavora dedi: F75 standardına alışmış biri olarak ona kıyasla bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Farkları az, layout değişiyor gibi düşün sadece. 4PieD dedi: Buna hangi switch ekstra almalıyız? Biraz clicky tuşları seviyorum. Chatgtp'nin önerisi: Clicky için: Ice Blue Clicky En hızlı tepki: Nimbus V3 Lineer Kullanıp deneyimlerini paylaşan olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hızlı tepki için manyetik almanı öneririm. Clicky switch Türkiye'de az bulursun, tactile bak onun yerine.