zoin
Hectopat
Hayırlı olsun.F87'ye içim daha çok ısındı. Herkese teşekkürler. F87 alıyorum.
Hayırlı olsun.F87'ye içim daha çok ısındı. Herkese teşekkürler. F87 alıyorum.
Hayırlı olsun.
Hocam hortlattığım için kusura bakmayın ama ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum o yüzden sizin deneyimlerinizi merak ettim. Nasıl klavye herhangi bir sorunu var mı?Çok teşekkürler. İlk mekanik klavyem olacak kendisi![]()
Hocam hortlattığım için kusura bakmayın ama ben de bu klavyeyi almayı düşünüyorum o yüzden sizin deneyimlerinizi merak ettim. Nasıl klavye herhangi bir sorunu var mı?
Hâla memnunmusun ?Kesssinlikle alınır. Kendim kullanıyorum. Ama diğer arkadaşların attıkları G75'te baya iyi.
Evet hala memnunumHâla memnunmusun ?
wireless modunda herhangi bir gecikme yasiyor musun bi de ilk defa kablosuz klavye aliyorum da sey sorucaktim sarj edicegin zaman bilgisayara takip kullanmaya devam mi ediyorsun yoksa adaptorle prize mi takiyorsun klavyeyiEvet hala memnunum
Wireless modunda herhangi bir gecikme yasiyor musun bir de ilk defa kablosuz klavye aliyorum da şey soracaktim şarj edicegin zaman bilgisayara takip kullanmaya devam mi ediyorsun yoksa adaptorle prize mi takiyorsun klavyeyi
hocam, şarjlıyı hiç kullanmadım pil sağlığı düşmesin diye. Ama onun dışında mükemmel bir klavyewireless modunda herhangi bir gecikme yasiyor musun bi de ilk defa kablosuz klavye aliyorum da sey sorucaktim sarj edicegin zaman bilgisayara takip kullanmaya devam mi ediyorsun yoksa adaptorle prize mi takiyorsun klavyeyi
hocam peki klavye kac hz bi de sey oluyo ya tuslara hafif basiyosun hemen algiliyor o tarz seyler var mi ya da o tarz seyler ariyorsam hangi tur klavyelere yonelmeliyimhocam, şarjlıyı hiç kullanmadım pil sağlığı düşmesin diye. Ama onun dışında mükemmel bir klavye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.