Ben de sipariş verdim, ürün geldi ama Pro olduğuna ikna olamadım. Arka etiketinde Pro ibaresi yok ama V4 switch falan yazıyor. Ya da öyle ben bilmiyorum . Seri numarasından sorgulatacağımız bir yer var mı?
Zaten bu klavyenin pro ve düz versiyon diye 2 farklı modeli yok aslında. Pro adı muhtemelen büyük satıcılardan biri tarafından pazarlama stratejisi olarak çıkarılmıştır.
Zaten bu klavyenin Pro ve düz versiyon diye 2 farklı modeli yok aslında. Pro adı muhtemelen büyük satıcılardan biri tarafından pazarlama stratejisi olarak çıkarılmıştır.
Zaten bu klavyenin pro ve düz versiyon diye 2 farklı modeli yok aslında. Pro adı muhtemelen büyük satıcılardan biri tarafından pazarlama stratejisi olarak çıkarılmıştır.
İki renkli PBT tuş kapakları, aşınmaya karşı dayanıklıdır ve uzun süreli kullanımlarda bile renk kaybı yaşanmaz. Boşluk (Space Bar) gibi uzun tuşlar, kl ...
Bu klavye n11’de indirimde olduğu için dikkatimi çekmişti ama başka bir forumda kullanılmış ya da iade edilmiş ürünlerin kendilerine gönderildiğini yazan kullanıcıları görünce vazgeçtim. Bu kararsızlıkla da bir klavye alamayacağım gibi görünüyor zaten.
Böyle belirsizliklere çok gıcık olurum... Tabloda F87 ve F87 Pro farkları belirtilmiş. F87 Pro'da 4K veya 8K batarya olabiliyor. Ama şu videodaki F87 Pro'da 10k batarya var klavyenin arkasında “F87 pro” yazmıyorsa o model Pro değildir. Bir de F87 Pro'nun v2'si var, onda ekran koymuşlar fark belli zaten onun da linkini koydum. F87Pro 10k bataryalı:F87 Pro v2: