V vRexsu Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:09 #1 Merhaba. Bunda ışık olmayınca tuşları göremiyorum, ışık geçiren bir keycaps olursa daha iyi olur.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.970 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:16 #2 Hocam eğer büyük Enter tuşlu ise Türkiye satıcılı ürünler var. Amazon.com.tr Buna benzer başka model ve markalar da var hocam.
Hocam eğer büyük Enter tuşlu ise Türkiye satıcılı ürünler var. Amazon.com.tr Buna benzer başka model ve markalar da var hocam.
V vRexsu Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:18 #3 KafadanKontak dedi: Hocam eğer büyük Enter tuşlu ise Türkiye satıcılı ürünler var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... temudan falan almayı planlıyorum güzel de durmasını istiyorum ç ş i gibi tuşlar olmasada olur
KafadanKontak dedi: Hocam eğer büyük Enter tuşlu ise Türkiye satıcılı ürünler var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... temudan falan almayı planlıyorum güzel de durmasını istiyorum ç ş i gibi tuşlar olmasada olur
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.208 Makaleler 1 Çözümler 6 Dün 20:24 #4 vRexsu dedi: temudan falan almayı planlıyorum güzel de durmasını istiyorum ç ş i gibi tuşlar olmasada olur Genişletmek için tıkla... Side print gradyan keycaps yazarak oradaki seçeneklerden beğendiğini ve bütçene uyanı alabilirsin.
vRexsu dedi: temudan falan almayı planlıyorum güzel de durmasını istiyorum ç ş i gibi tuşlar olmasada olur Genişletmek için tıkla... Side print gradyan keycaps yazarak oradaki seçeneklerden beğendiğini ve bütçene uyanı alabilirsin.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.970 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:35 #5 vRexsu dedi: temudan falan almayı planlıyorum güzel de durmasını istiyorum ç ş i gibi tuşlar olmasada olur Genişletmek için tıkla... Hocam Temu'dakilerin malzeme kaliteleri pek iç açıcı değil. Özellikle hem pbt hem double shot hem de ışık geçiren bir şey alacaksanız biraz kalitelisini almanızı öneririm.
vRexsu dedi: temudan falan almayı planlıyorum güzel de durmasını istiyorum ç ş i gibi tuşlar olmasada olur Genişletmek için tıkla... Hocam Temu'dakilerin malzeme kaliteleri pek iç açıcı değil. Özellikle hem pbt hem double shot hem de ışık geçiren bir şey alacaksanız biraz kalitelisini almanızı öneririm.