çalışkan genç Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 560 11 Ekim 2025 #11 SHER-LOCKED dedi: Onu bilmiyordum. PBT keycap olması güzel ama tuşlar ışığı geçirmediği için yeni keycap daha iyi olur bence. Pudding keycap kullanıyorum ben şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer F75 ile devam edeceksem bunu alacağım Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Ya da üstüne para koyup F87 Pro. Sizce ne yapmalıyım?
SHER-LOCKED dedi: Onu bilmiyordum. PBT keycap olması güzel ama tuşlar ışığı geçirmediği için yeni keycap daha iyi olur bence. Pudding keycap kullanıyorum ben şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer F75 ile devam edeceksem bunu alacağım Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Ya da üstüne para koyup F87 Pro. Sizce ne yapmalıyım?
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 11 Ekim 2025 #12 çalışkan genç dedi: Hocam eğer F75 ile devam edeceksem bunu alacağım Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Ya da üstüne para koyup F87 Pro. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... F87 PRO Al, Aula F75'i sat. Bence ikisine de gerek yok F75 kendisi gayet güzel benc.e
çalışkan genç dedi: Hocam eğer F75 ile devam edeceksem bunu alacağım Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Ya da üstüne para koyup F87 Pro. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... F87 PRO Al, Aula F75'i sat. Bence ikisine de gerek yok F75 kendisi gayet güzel benc.e
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.278 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2025 #13 çalışkan genç dedi: Hocam eğer F75 ile devam edeceksem bunu alacağım Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Ya da üstüne para koyup F87 Pro. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ya şeffaf bir keycaps al ya da hiç alma. F75'in kendi Keycap'i de PBT zaten.
çalışkan genç dedi: Hocam eğer F75 ile devam edeceksem bunu alacağım Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı Ya da üstüne para koyup F87 Pro. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ya şeffaf bir keycaps al ya da hiç alma. F75'in kendi Keycap'i de PBT zaten.
B bakidoruk Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 57 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Cad/Cam, Tasarım, Asansör 12 Ekim 2025 #14 İndirimi haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum bir tane aldım mavi renk. F87 Pro klavyeye Wraith PBT Türkçe Tuş takımı gri üstü siyah alsam takabilir miyim acaba?
İndirimi haber veren arkadaşa teşekkür ediyorum bir tane aldım mavi renk. F87 Pro klavyeye Wraith PBT Türkçe Tuş takımı gri üstü siyah alsam takabilir miyim acaba?
heratonN Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #15 Konuyu tekrar hortlatmış olacağım ama urunu dun teslim aldim arkadaslar. Fazlasiyla memnun kaldigimi soylemek isterim.
Konuyu tekrar hortlatmış olacağım ama urunu dun teslim aldim arkadaslar. Fazlasiyla memnun kaldigimi soylemek isterim.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.449 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #16 Ben de sipariş vermiştim bugün geldi gayet güzel.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.278 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #17 Benim için tek eksisi ses tekerinin olmaması. Alıştıktan sonra ses tekeri olmayınca rahatsız oluyorum.
Benim için tek eksisi ses tekerinin olmaması. Alıştıktan sonra ses tekeri olmayınca rahatsız oluyorum.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.449 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #18 SHER-LOCKED dedi: Benim için tek eksisi ses tekerinin olmaması. Alıştıktan sonra ses tekeri olmayınca rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir klavye kullanmadığım için ben öyle bir rahatsızlık hissetmedim.
SHER-LOCKED dedi: Benim için tek eksisi ses tekerinin olmaması. Alıştıktan sonra ses tekeri olmayınca rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir klavye kullanmadığım için ben öyle bir rahatsızlık hissetmedim.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.875 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 22 Ekim 2025 #19 SHER-LOCKED dedi: Benim için tek eksisi ses tekerinin olmaması. Alıştıktan sonra ses tekeri olmayınca rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... aynısını yaşadıom en başta çok eksiklik hissedfiyorsunuz ama FN + 4 fln alışmaınz 2 gün sürüyor
SHER-LOCKED dedi: Benim için tek eksisi ses tekerinin olmaması. Alıştıktan sonra ses tekeri olmayınca rahatsız oluyorum. Genişletmek için tıkla... aynısını yaşadıom en başta çok eksiklik hissedfiyorsunuz ama FN + 4 fln alışmaınz 2 gün sürüyor
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.979 Çözümler 9 22 Ekim 2025 #20 Aula F75 kullanıyorum. Sonradan yedek olsun diye G75 Pro almasaydım belki bunu düşünebilirdim. Ama bunda hem büyük enter tuşu var hem TKL formunda. Aulaya alıştığım için G75 Proyu yedek tutuyorum.
Aula F75 kullanıyorum. Sonradan yedek olsun diye G75 Pro almasaydım belki bunu düşünebilirdim. Ama bunda hem büyük enter tuşu var hem TKL formunda. Aulaya alıştığım için G75 Proyu yedek tutuyorum.