drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 476 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 11:42 #21 Hiç açmadan iade ediyorum. Pro diye normal F87 satıyorlar. F2058 ile devam.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.438 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:15 #22 Abi windows tuşuna başınca Windows gelmiyor bende mi sorun var tkl klavyelerde mi böyle bir durum var?
Abi windows tuşuna başınca Windows gelmiyor bende mi sorun var tkl klavyelerde mi böyle bir durum var?
heratonN Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:24 #23 Shokikan dedi: Abi windows tuşuna başınca Windows gelmiyor bende mi sorun var tkl klavyelerde mi böyle bir durum var? Genişletmek için tıkla... Fn w yaptiniz mi, klavye windows modunda olmayabilir
Shokikan dedi: Abi windows tuşuna başınca Windows gelmiyor bende mi sorun var tkl klavyelerde mi böyle bir durum var? Genişletmek için tıkla... Fn w yaptiniz mi, klavye windows modunda olmayabilir
Batina Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 4.960 Çözümler 9 Çarşamba 13:31 #24 drpakers dedi: Hiç açmadan iade ediyorum. Pro diye normal F87 satıyorlar. F2058 ile devam.Eki Görüntüle 2591806 Genişletmek için tıkla... Pronun farkı nedir? Biri şöyle yorum yapmış. Kutuda f87 yazıyor ama switchleri v4 switch yani ürün pro model.
drpakers dedi: Hiç açmadan iade ediyorum. Pro diye normal F87 satıyorlar. F2058 ile devam.Eki Görüntüle 2591806 Genişletmek için tıkla... Pronun farkı nedir? Biri şöyle yorum yapmış. Kutuda f87 yazıyor ama switchleri v4 switch yani ürün pro model.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.438 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:31 #25 heratonN dedi: Fn w yaptiniz mi, klavye windows modunda olmayabilir Genişletmek için tıkla... Yapmadım alelacele denedim işten dönünce bakacağım hocam. Batina dedi: Pronun farkı nedir? Biri şöyle yorum yapmış. Kutuda f87 yazıyor ama switchleri v4 switch yani ürün pro model. Genişletmek için tıkla... Bu klavyede pro modeli yok zaten sitesinde de v4 switchli diye pro yazılmış galiba.
heratonN dedi: Fn w yaptiniz mi, klavye windows modunda olmayabilir Genişletmek için tıkla... Yapmadım alelacele denedim işten dönünce bakacağım hocam. Batina dedi: Pronun farkı nedir? Biri şöyle yorum yapmış. Kutuda f87 yazıyor ama switchleri v4 switch yani ürün pro model. Genişletmek için tıkla... Bu klavyede pro modeli yok zaten sitesinde de v4 switchli diye pro yazılmış galiba.
heratonN Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:45 #26 Yaziliminda da pro olarak gorunuyor klavye
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 476 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:49 #27 Batina dedi: Pro'nun farkı nedir? Biri şöyle yorum yapmış. Kutuda F87 yazıyor ama switchleri V4 switch yani ürün Pro model. Genişletmek için tıkla... Pro modellerin hiçbirinde V4 switch yok, hep V3 switch var. Pro v2'de V4 switch olabilir. Son düzenleme: Çarşamba 14:42
Batina dedi: Pro'nun farkı nedir? Biri şöyle yorum yapmış. Kutuda F87 yazıyor ama switchleri V4 switch yani ürün Pro model. Genişletmek için tıkla... Pro modellerin hiçbirinde V4 switch yok, hep V3 switch var. Pro v2'de V4 switch olabilir.
Tamacti Jun Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Perşembe 16:05 #28 Saydam tuş yapmak çok mu zor inadına ışık geçirmeyen tuş yapıyorlar anlamak zor.
drpakers Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 476 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 16:18 #29 Tamacti Jun dedi: Saydam tuş yapmak çok mu zor inadına ışık geçirmeyen tuş yapıyorlar anlamak zor. Genişletmek için tıkla... Daha maliyetli olduğundan.
Tamacti Jun dedi: Saydam tuş yapmak çok mu zor inadına ışık geçirmeyen tuş yapıyorlar anlamak zor. Genişletmek için tıkla... Daha maliyetli olduğundan.