Cetlix Picopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:55 #1 İki ürünü de aynı fiyata alabiliyorum, kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil sabit kullanacağım. Hangisini almak daha mantıklı olur?
İki ürünü de aynı fiyata alabiliyorum, kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil sabit kullanacağım. Hangisini almak daha mantıklı olur?
Cengzihan Picopat Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 483 Cuma 15:01 #2 Cetlix dedi: İki ürünü de aynı fiyata alabiliyorum, kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil sabit kullanacağım. Hangisini almak daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi klavye gayet ama switch olarak f87 pro bir tık daha iyi. Yine de beğendiğini alabilirsin, ikisi de üzmez.
Cetlix dedi: İki ürünü de aynı fiyata alabiliyorum, kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil sabit kullanacağım. Hangisini almak daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... İkisi de iyi klavye gayet ama switch olarak f87 pro bir tık daha iyi. Yine de beğendiğini alabilirsin, ikisi de üzmez.
Mando9098 Kilopat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 3.622 Makaleler 12 Çözümler 46 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Cuma 15:05 #3 Ben olsam Aula tercih ederdim. Marka olarak gayet iyi. Hem 2 adet F75 sahibiyim hem hoparlörü var.
Cetlix Picopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:53 #4 Cengzihan dedi: İkisi de iyi klavye gayet ama switch olarak F87 Pro bir tık daha iyi. Yine de beğendiğini alabilirsin, ikisi de üzmez. Genişletmek için tıkla... O zaman F87 Pro'yu sipariş vereyim belki ileride kablosuz da kullanmam lazım olur işimi görür.
Cengzihan dedi: İkisi de iyi klavye gayet ama switch olarak F87 Pro bir tık daha iyi. Yine de beğendiğini alabilirsin, ikisi de üzmez. Genişletmek için tıkla... O zaman F87 Pro'yu sipariş vereyim belki ileride kablosuz da kullanmam lazım olur işimi görür.
Cengzihan Picopat Katılım 10 Eylül 2025 Mesajlar 483 Cuma 19:56 #5 Cetlix dedi: O zaman F87 Pro'yu sipariş vereyim belki ileride kablosuz da kullanmam lazım olur işimi görür. Genişletmek için tıkla... Güzel klavye hocam, memnun kalırsın yani. Hayırlı olsun şimdiden.
Cetlix dedi: O zaman F87 Pro'yu sipariş vereyim belki ileride kablosuz da kullanmam lazım olur işimi görür. Genişletmek için tıkla... Güzel klavye hocam, memnun kalırsın yani. Hayırlı olsun şimdiden.