Aula F87 V3 vs V4

Hocam belki klavye size ilk geldiğinde şarjı azdır o yüzden olabilir. FN + B işe yaramıyorsa bilgisayara bluetooth ile bağlayınca da şarjını görebiliyorsunuz, onu da bir deneyin.
Hocam Fn artı B yapınca sayılarda nasıl yandığının görselini ekleme şansınız var mı?

Hocam Fn artı B yapınca sayılarda nasıl yandığının görselini ekleme şansınız var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde hocam. 0'a kadar yanıyorsa şarjı 90-100 arasındadır. Mesela şarj 80-90 arasına düşünce 0 rakamındaki ışık sönüyor. O şekil azalarak gidiyor. F75 lerde böyle olduğu için F87 de aynıdır diye düşünmüştüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde hocam. 0'a kadar yanıyorsa şarjı 90-100 arasındadır. Mesela şarj 80-90 arasına düşünce 0 rakamındaki ışık sönüyor. O şekil azalarak gidiyor. F75 lerde böyle olduğu için F87 de aynıdır diye düşünmüştüm.

yok hocam ben de o şekilde göstermiyor ne yazık ki. RGB'leri bile kapatıp denedim çakışıyor mu diye ama olmadı. Yalnız şöyle bir şey keşfettim şimdi. Yön tuşlarının üstündeki RGB kısmında FN artı B yapınca yeşilden kırmızıya geçişli bir şekilde yanıyor sanırım yüzde olarak onu ifade ediyor.

yok hocam ben de o şekilde göstermiyor ne yazık ki. RGB'leri bile kapatıp denedim çakışıyor mu diye ama olmadı. Yalnız şöyle bir şey keşfettim şimdi. Yön tuşlarının üstündeki RGB kısmında FN artı B yapınca yeşilden kırmızıya geçişli bir şekilde yanıyor sanırım yüzde olarak onu ifade ediyor.
Belki de bende öyle düşündüm bir kırmızı bir yeşil yanıyor dediğinizde şarjının düşük olduğunu ifade ediyor olabilir.

Muhtemelen sizinkinde öyledir hocam, bluetoothu denediniz mi peki?

Hocam bluetooth ile bağlamayı başaramadım bir türlü görmedi cihazı.
Görse de bir şey değiştirmez hocam 135hz veriyor bir tuşa basarsınız 10 saat sonra algılar o derece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı