Aula F87 V3 vs V4

Yazılımında uykuya geçme süresini arttırabilirsiniz. (Hangi renk aldınız?)
Geri siyaha karar kıldım hocam setup komple siyah çünkü birde bir şey daha soracağım klavyede 8 tuşunun üstündeki yıldızı ve eşittir işaretlerini yapamıyorum bunu nasıl yapabilirim?

Ha birde yazılımı kullanmak mantıklı mı sizce? Kimisi yok kullandığımda sorun yaşıyorum falan demişti de.

Sağ shift’e basılı tutarak yapabilirsiniz hocam. Evet o sorun yaşayanları bende gördüm bu yüzden en başta indirmenizi tavsiye etmemiştim aslında.

Sağ shift’e basılı tutarak yapabilirsiniz hocam. Evet o sorun yaşayanları bende gördüm bu yüzden en başta indirmenizi tavsiye etmemiştim aslında.
O yüzden bu uyku modu süresiyle kullanmamın bir zararı olur mu ki hocam? Direkt bu halde kullansam yani?

Hocam bence uyku süresinin kısa olması bir sorun yaratmaz. Bir tuşa bastığınızda gecikme olmadan uyanıyorsa çok önemli değil bence.
Tamamdır hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

Hocam af buyurun tekrar rahatsız ediyorum sizleri ama sayılar üzerinde şarjın oranını görebilirsiniz demiştiniz ya ben o oranı göremiyorum sadece yön tuşlarının üstünde yeşil ya da kırmızı yanıyor.

Son düzenleme:

Estağfurullah hocam, hangi zamanlarda kırmızı görüyorsunuz?

Hocam yani fn + b yapınca rakamların altında ışık yanmıyor mu?

Estağfurullah hocam, hangi zamanlarda kırmızı görüyorsunuz?

Hocam yani fn + b yapınca rakamların altında ışık yanmıyor mu?
Hocam valla 12 martta kullanmaya başlamıştım bugün kırmızı yandı rgb'leri kullanamadım klavye kullanılıyordu ama öyle olunca ben de şarja taktım, bu kadar kısa sürede bitmesi normal mi çözemedim birde fn ile B yaptığımda yön tuşlarının üstünde yeşil yanıyor sadece. Rakamların altında yanan bir şey yok. Klavyenin RGB'sini kapatıp öyle mi denemek gerekiyor çözemedim.

Hocam belki klavye size ilk geldiğinde şarjı azdır o yüzden olabilir. FN + B işe yaramıyorsa bilgisayara bluetooth ile bağlayınca da şarjını görebiliyorsunuz, onu da bir deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…