Mağaza sayfası - bütün ürünler burada Bunu öneririm. Aula F99 önermem.
Fiyatini hak etmiyor.
Furycube K99 Pro Mekanik Klavye
Yazma ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyan bu mekanik klavye, hem performans hem de estetik anlamda beklentilerin ötesine geçiyor. Gasket montaj yapısı sayesinde daha sessiz, daha esnek bir tuş hissi sunarken, 1.2mm Flex Cut Hotswap PCB ile üstün kişiselleştirme imkânı sağlar. HMX ve...mecmonkey.com
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-2)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Manyetik istedigini belirtmeyen birisine manyetik onermek saçma, hissiyat, yalitim ve malzeme kalitesi olarak cok geride manyetikler bu fiyat bandinda. Bir avantajlari yok elle tutulur.
Aula F99 neden önermiyorsunuz acaba ? Türkçe olarak kullanmak istediğim için belirtilen klavyelerin çoğunu aldığımda keycaps de satın almam gerekecek o yüzden biraz da F99 beğenmiştim.
Hocam gaming gende hala iyzico kampanyası var mı ? Ürünü kampanyalı alabilirsem G98 pro da düşünebilirim.Konuyu açan arkadaşın tam olarak ne istediğini okumamıştım direk olarak başlığı okuyarak Jet75 önerdimdi. Tabii çok hard oyunlar oynamıyorsa mekanik tercih edebilir G75 Pro veya bütçe çıkarsa G98 Pro alabilir arkadaş.
Hocam gaming gende hala iyzico kampanyası var mı ? Ürünü kampanyalı alabilirsem G98 pro da düşünebilirim.
Ne kadarlık bir indirim oluyor peki dediğinizi yaptığımda ? Bir de Wraith Türkçe keycaps almak mantıklı mı sizce ?Var hocam, Parolapara ile kombolarsaniz dahada kara gecersiniz.