The Asmen Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RTX4070 İşlemci: İ714700F Ram: 16GB SSD:1TB Kingston NV3 Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar normalde, AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Buna karar vermiştim ama hala emin değilim. Sizce Aula Hero 84 he mi yoksa FUN60 Max mi?
Arkadaşlar normalde, AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr Buna karar vermiştim ama hala emin değilim. Sizce Aula Hero 84 he mi yoksa FUN60 Max mi?
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.269 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #2 Dediğiniz klavyeyi hiç duymadım fun60 daha iyi olur gibi.
The Asmen Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RTX4070 İşlemci: İ714700F Ram: 16GB SSD:1TB Kingston NV3 Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #3 Agony1 dedi: Dediğiniz klavyeyi hiç duymadım FUN60 daha iyi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam internette çok az videosu var güzel duruyor özellileri de iyi gibi ama bilemedim.
Agony1 dedi: Dediğiniz klavyeyi hiç duymadım FUN60 daha iyi olur gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam internette çok az videosu var güzel duruyor özellileri de iyi gibi ama bilemedim.
Junzey Decapat Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 47 31 Mayıs 2025 #4 Arkadaş konuyu açmadan önce almıştım klavyeyi daha yeni elime ulaştı kalitesi, sesi, görüntüsü yani her şeyi çok iyi ben beğendim.
Arkadaş konuyu açmadan önce almıştım klavyeyi daha yeni elime ulaştı kalitesi, sesi, görüntüsü yani her şeyi çok iyi ben beğendim.
The Asmen Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RTX4070 İşlemci: İ714700F Ram: 16GB SSD:1TB Kingston NV3 Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #5 Junzey dedi: Arkadaş konuyu açmadan önce almıştım klavyeyi daha yeni elime ulaştı kalitesi, sesi, görüntüsü yani her şeyi çok iyi ben beğendim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Junzey dedi: Arkadaş konuyu açmadan önce almıştım klavyeyi daha yeni elime ulaştı kalitesi, sesi, görüntüsü yani her şeyi çok iyi ben beğendim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Ywgizefe Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #6 Junzey dedi: Arkadaş konuyu açmadan önce almıştım klavyeyi daha yeni elime ulaştı kalitesi, sesi, görüntüsü yani her şeyi çok iyi ben beğendim. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Link atabilir misiniz?
Junzey dedi: Arkadaş konuyu açmadan önce almıştım klavyeyi daha yeni elime ulaştı kalitesi, sesi, görüntüsü yani her şeyi çok iyi ben beğendim. Genişletmek için tıkla... Hocam nereden aldınız? Link atabilir misiniz?
The Asmen Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RTX4070 İşlemci: İ714700F Ram: 16GB SSD:1TB Kingston NV3 Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2025 #7 Ywgizefe dedi: Hocam nereden aldınız? Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce ulugames olması gerekiyordu sanırım orada Card'ı ama ben vazgeçtim sanırım Wraith W75 alacagım.
Ywgizefe dedi: Hocam nereden aldınız? Link atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam daha önce ulugames olması gerekiyordu sanırım orada Card'ı ama ben vazgeçtim sanırım Wraith W75 alacagım.