Elektronik Aula S99 809 TL

Tuşlardaki harfler ışığı alttan geçirmiyor. Geçirse aklımı çelebilirdi. Öyle ucuza klavye bilen link yollarsa beni masrafa sokabilir ama baktıkça 2000 TL'ye hall effect'li olanlara kayıyorum(lakin oyun için klavye kullanmıyorum. Çok gereksiz bir harcama olacak öyle.)

Geçen indirimlerden aldım bu klavyeyi. Klavye gayet iyi güzel hoşta, ya o kadar ışık koymuşlar tuşlar ışık geçirmiyor? Gece hiç bir anlamı olmuyor ki. 800 liraya almıştım bende ondan dolayı iade etmedim. BT olması benim için yeterliydi.

Membran olması eksi ancak membran aşığı insanlar tanıyorum o yüzden bu fiyata marka olması iyi bir seçenek. Alınır.

F75 Modeli'de öyle hocam. Ben ışık kullanmıyorum zaten, monitör ışığım var.

"Tuşların harfleri hemen silinmeye başladı..."
Satın alanlardan böyle yorumlar gördüm gerçek mi acaba? Birkaç kişi bahsettiğine göre var sanırım. Elimde Logitech MK295 var ve güya sessiz klavye ama pek sessiz değil ve tuşlara basmak biraz zor artık. Bu fiyatlara güzel bir klavye bakıyorum. Alınır mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…