Aula SC680 alınır mı?

Praudh

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi, sağlıklı günler. Amazon'da dolaşırken Aula SC680 marka fareye denk geldim. Hakkında çok kötü yorumlar yok ama pek bilinmeyen bir marka. Ben de ilk defa duydum. Amazon'da 1.000 TL'lik hediye çekim var, 75 TL'de bu ürün için kampanya var. Aldığım taktirde 550/600 TL gibi bir fiyata denk gelecek. Kablosuz fareye ilk defa geçeceğim/geçmeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz, alınır mı? Nasıl bir üründür?

Evet, buna da bakmıştım. Öneriliyordu ama bunun fiyatı 1.250 TL. Satıcı Amazon olmadığı için benim için negatif durum. Kablosuz mouse'a ilk defa geçeceğim için hani denemelik bir giriş yapmak istiyorum. 1.000 TL hediye kuponum da olunca 500 TL'ye geliyor bahsettiğim fare. Bir denemek, kullanmak için almak istiyorum ama hiç yorum yok neredeyse. Öneri için teşekkürler.

Evet, buna da bakmıştım. Öneriliyordu ama bunun fiyatı 1.250 TL. Satıcı Amazon olmadığı için benim için negatif durum. Kablosuz mouse'a ilk defa geçeceğim için hani denemelik bir giriş yapmak istiyorum. 1.000 TL hediye kuponum da olunca 500 TL'ye geliyor bahsettiğim fare. Bir denemek, kullanmak için almak istiyorum ama hiç yorum yok neredeyse. Öneri için teşekkürler.
Üstte hocamın attığı mouse daha iyi olur ama bu mouse da 500 liraya gelecekse alınabilir.

Herkese iyi, sağlıklı günler. Amazon'da dolaşırken Aula SC680 marka fareye denk geldim. Hakkında çok kötü yorumlar yok ama pek bilinmeyen bir marka. Ben de ilk defa duydum. Amazon'da 1.000 TL'lik hediye çekim var, 75 TL'de bu ürün için kampanya var. Aldığım taktirde 550/600 TL gibi bir fiyata denk gelecek. Kablosuz fareye ilk defa geçeceğim/geçmeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz, alınır mı? Nasıl bir üründür?

Ben kullanıyorum, hani Valorant, CS tarzı oyunlarda hiç gecikme yaşamadım. Öyle sorunu da yok. Hissiyatı falan da iyi. Özellikle hediye çekinle çok iyi fiyata geliyor. Alabilirsin, düşünme bile. Siyahını al, beyazı lekeyi belli ediyor.

Sanırım gün içerisinde alıcam, denemek istiyorum en azından. İnceleme ve yorumları az olsa da güzel gözüküyor dediğiniz gibi, farklı bir şey tatmış olurum diyelim. Yorumlar için teşekkürler.

Siparişi geçtim, geldiği zaman ve bir süre kullandıktan sonra yorumumu eklerim.

Son düzenleme:
Sanırım gün içerisinde alıcam, denemek istiyorum en azından. İnceleme ve yorumları az olsa da güzel gözüküyor dediğiniz gibi, farklı bir şey tatmış olurum diyelim. Yorumlar için teşekkürler.

Siparişi geçtim, geldiği zaman ve bir süre kullandıktan sonra yorumumu eklerim.

güncel durum nedir hocam

peki aj159 dan memnun musunuz hocam ben ayarlanabilir driverı olmadığı için tercih etmemiştim hala alınabilir mi
Benim ilk kablosuz fare deneyimim. Memnunum açıkcası ama sevmediğim yönleri çok var. Sırayla aşağıya bırakıyorum.

1. Plastik kalitesi iyi değil, bir önceki farem Corsair Katar Pro'nun bile plastik kalitesi daha iyi. AJ159 Pro'yu ilk ele aldığımda farkettiğim nokta oldu.

2. Tuşları pek sağlam gözükmüyor, sağ click arada farklı hissiyat vermeye başladı. Kötü anlamda.

3. Ajazz Driver bazı konularda iyi bazı konularda kötü. Makro vs. kullanıyorsanız güzel ama diğer konularda ortalama diyebiliriz. Şarj göstergesinde herhangi bir sayı olmadığı için bazen tahmin edemiyorsun ne kadar kaldığını vs. Şarjın azaldığını vs. fare üstünden de göremiyorsun.

4. Şarjı yaklaşık 3 gün gidiyor, iyi mi kötü mü siz kıyaslarsınız çünkü dediğim gibi ilk kablosuz farem. Şarj dolma süresi de 0'dan tahminimce 1.5/2 saat civarı. Net olarak ölçmedim yanlış olabilir.

Aldığım fiyata göre memnunum açıkcası ama şarj yüzdesini sayısal olarak görmek çok daha güzel olurdu. Plastik kalitesi kötü anlamda şaşırttı, daha güzel beklerdim. Driver programı daha güzel olabilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı