G griffithhh Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:26 #1 Yani cihazın arkasını da açtım dongle yok ne yapayım? İade mi edeyim şikayet mi? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 13:36
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.879 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:38 #2 8K dongle çıkıyor, küçük dongle yok bu mouseda.
G griffithhh Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:38 #3 kxy dedi: 8K dongle çıkıyor, küçük dongle yok bu mouseda. Genişletmek için tıkla... nerede
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.879 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:39 #4 griffithhh dedi: nerede Genişletmek için tıkla... Kutu içinden gelenleri atar mısınız?
G griffithhh Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:42 #5 kxy dedi: Kutu içinden gelenleri atar mısınız? Genişletmek için tıkla... tmm kral şimdi anladım olayı ama temassızlık yapıyo bu 8k dongle normal mi driver falan mı indircez
kxy dedi: Kutu içinden gelenleri atar mısınız? Genişletmek için tıkla... tmm kral şimdi anladım olayı ama temassızlık yapıyo bu 8k dongle normal mi driver falan mı indircez
Mando9098 Megapat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 5.106 Makaleler 16 Çözümler 53 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı Çarşamba 13:44 #6 griffithhh dedi: Tamam kral şimdi anladım olayı ama temassızlık yapıyor bu 8K dongle normal mi driver falan mı indireceğiz Genişletmek için tıkla... USB girişini değiştirin. Yapmaması lazım.
griffithhh dedi: Tamam kral şimdi anladım olayı ama temassızlık yapıyor bu 8K dongle normal mi driver falan mı indireceğiz Genişletmek için tıkla... USB girişini değiştirin. Yapmaması lazım.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.879 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:45 #7 griffithhh dedi: tmm kral şimdi anladım olayı ama temassızlık yapıyo bu 8k dongle normal mi driver falan mı indircez Genişletmek için tıkla... Olabildiğince yakına koyun mouse ile, temassızlık yapıyorsa farklı bir USB girişi ile deneyin. Yazılımıda bu. AULA SC680 8K YAZILIM – Google Drive drive.google.com
griffithhh dedi: tmm kral şimdi anladım olayı ama temassızlık yapıyo bu 8k dongle normal mi driver falan mı indircez Genişletmek için tıkla... Olabildiğince yakına koyun mouse ile, temassızlık yapıyorsa farklı bir USB girişi ile deneyin. Yazılımıda bu. AULA SC680 8K YAZILIM – Google Drive drive.google.com
G griffithhh Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:52 #8 kxy dedi: Olabildiğince yakına koyun mouse ile, temassızlık yapıyorsa farklı bir USB girişi ile deneyin. Yazılımıda bu. AULA SC680 8K YAZILIM – Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... sağol kral sorun olursa iletirim şarj ederken pcye bağlayıp mi edicem
kxy dedi: Olabildiğince yakına koyun mouse ile, temassızlık yapıyorsa farklı bir USB girişi ile deneyin. Yazılımıda bu. AULA SC680 8K YAZILIM – Google Drive drive.google.com Genişletmek için tıkla... sağol kral sorun olursa iletirim şarj ederken pcye bağlayıp mi edicem
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.879 Makaleler 5 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:53 #9 griffithhh dedi: sağol kral sorun olursa iletirim şarj ederken pcye bağlayıp mi edicem Genişletmek için tıkla... Evet, 8K dongleyi kablodan çıkartıp kabloyu mouseye bağlayın sarj edeceğiniz zaman.
griffithhh dedi: sağol kral sorun olursa iletirim şarj ederken pcye bağlayıp mi edicem Genişletmek için tıkla... Evet, 8K dongleyi kablodan çıkartıp kabloyu mouseye bağlayın sarj edeceğiniz zaman.