FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.369 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #1 Bu model için grip tape önerebilir misiniz?
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.204 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Nisan 2025 #2 FeritS0 dedi: Bu model için grip tape önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Direkt bu modele uygun bir grip tape bulabileceğini sanmıyorum ama tavsiyem dikdörtgen şeklinde satılan grip tapeler oluyor. Onlardan alıp keserek kendin yapabilirsin. Bunun gibi mesela. Grip tape Benim gibi tek tek kesmekle uğraşmak istemiyorsan farklı model bir mouse un grip tape ini alıp fazlalıklarını kesebilirsin. Şu modelin grip tape ini alıp keserek kendimkine uydurdum bir şekilde.
FeritS0 dedi: Bu model için grip tape önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Direkt bu modele uygun bir grip tape bulabileceğini sanmıyorum ama tavsiyem dikdörtgen şeklinde satılan grip tapeler oluyor. Onlardan alıp keserek kendin yapabilirsin. Bunun gibi mesela. Grip tape Benim gibi tek tek kesmekle uğraşmak istemiyorsan farklı model bir mouse un grip tape ini alıp fazlalıklarını kesebilirsin. Şu modelin grip tape ini alıp keserek kendimkine uydurdum bir şekilde.