Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz günlerde Aula SC680 fareyi satın aldım ve yaklaşık 2 gün önce elime ulaştı. Sizlere ilk deneyimlerimi aktarmak istedim çünkü forumda veya başka platformlarda mouse hakkında bilgi veren yazı vs. bulamadım.
Öncelikle kutu içeriği ile başlayalım kutu içeriğinde gerçekten pek bir şey var diyemem. Kutu tasarımı da biraz kötü geldi gözüme bundan önceki farem VXE R1 Pro idi, onun kutusu çok daha iyiydi. Kutu içinden USB uzatma kablosu çıkmadı önceki mouseminkini kullanıyorum şu an.
Farenin malzeme kalitesi VXE R1 Pro ile kıyaslandığında gerçekten daha iyi diyebilirim. Elime daha hoş ve sağlam geldi VXE R1 Pro gerçekten çok hafifti ancak içiç boş gibi hissettiriyordu bu mouse de hafif aralarında zaten 10 gram falan var.
Arayüzü çok basit tasarlanmış arayüzünde 8000 Hz seçeneği bulunuyor, bu seçeneğe alıp test yaptığımda farenin 2196 Hz olduğunu gördüm. 2 sitede test yaptım. 8000 Hz altına düşürdüğümde ise 1900 Hz civarlarına düşüyor.
Bunlar ilk deneyimlerimdi, gelecekte bir sorun veya başka bir şey yaşarsam buraya eklerim.
Teşekkürler.