İnceleme Aula SC680 İnceleme

Aula SC680 cihazını yaklaşık bir haftadır aktif şekilde kullanıyorum. Buna göre özelliklerini ve yorumlarımı aktaracağım. Umarım işinize yarar.

Kutu İçeriği
• Mouse
• USB - Type C paracord kablo
• 8K Hz Dongle
• Grip tape ve skatezler
• Kullanım kılavuzu

Özellikler
• PAW 3395 Sensör
• Broadcom KB-3633 MCU
• 1000hz tepki süresi
• 650 IPS izleme hızı
• 50G hızlanma
• Yazılım destekli 26.000 DPI
• 500mAh batarya
• 58g ağırlık

MCU hakkında fazla bilgi bulamadım, BK3633 muadili olabilir fakat tam emin değilim.

Platform desteği: Windows, MacOS, iOS, Android
Bağlantı türleri: Bluetooth, Kablolu, Kablosuz (Dongle)

Polling Rate Testi
Kablolu:
Ortalama 890hz, Maksimum 995hz
8K Dongle: Ortalama 930hz, Maksimum 3980hz, 980hz
Bluetooth: Ortalama 125hz, Maksimum 140hz

Hem tarayıcı üzerinden, hem de Razer'ın Polling Rate Tester uygulaması üzerinden testler yaptım. İnternette dongle ile ilk testimi yaptığımda maksimumda 3980hz'e kadar çıktı fakat sonradan bu değeri göremedim. Razer uygulamasında da değerler aşağı yukarı bu şekilde, 1000hz'i geçmiyor. Uygulamadaki bir sorun yüzünden 8K Hz modunu aktif edemiyorum, büyük ihtimalle sorun bundan kaynaklı. Sorunu çözdüğümde 8K testi yapıp güncellerim.

Aula SC680 Uygulaması

Driver kendi sitesinde mevcut değil, ben buradan indirdim: AULA SC680 2.0.rar

Uygulama Bluetooth ve kablolu modlarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak bu modlardan çıkıp 2.4GHz kablosuza geçtiğim zaman uygulama birkaç saniye çalışıp sonra ikinci görseldeki uyarıyı veriyor. Bu hata kaynaklı bende uygulama üzerinde 1000hz'den yüksek bir seçenek yok. Uğraşsam çözerim büyük ihtimalle fakat pil ömrü açısından 8000Hz'de kullanmayacağım için şu anlık uğraşmadım.

Genel Yorumlarım

Ürün genel hissiyat olarak kaliteli, herhangi bir gıcırdama vs. sorun yok. Elim 18cm ve palm grip kullanıyorum, tutuş rahat, üstünde bulunan skatezler fena değil. Bir tık daha sessiz olabilirmiş ama sesi beni rahatsız etmedi. Sorun olarak belirtebileceğim kısımlar ise şunlar: Ürünün altındaki bölmede bir USB mevcut değil. Ürün eski fabrika çıkışlarında küçük bir USB ile geliyordu, biraz araştırdığımda artık 8K Dongle ile gönderdiklerini öğrendim ve bunu mağazayı arayarak teyit ettim. Wireless bile kullansanız kabloyu takıp Dongle'a bağlamak zorundasınız. Bence bu bir eksi. Bunun dışında bendeki uygulama hatası da 8K kullanmak isteyenler için uğraştırıcı bir durum. Kutuda gelen skatezler iyi gözüküyor fakat grip tapeleri beğenmedim, en azından daha sade bir tasarım olabilirdi. Bütün bunlara rağmen cihaz genel olarak hafif, kaliteli ve kullanışlı. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihazlardan. Alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…