Diğer Aula SC680 kupon ile 1386 TL!

Bu işlerden çok anlamıyorum ama bazı kablosuz mouselarda mcu sorunu var diyorlar. Bunda beken mcu kullanılmış. Nasıldır ?

Bu işlerden çok anlamıyorum ama bazı kablosuz mouselarda mcu sorunu var diyorlar. Bunda beken mcu kullanılmış. Nasıldır?

Mcu'su fena değil, X3'lerde mcunun bataryaya yakın olmasından ötürü sorun yaşatıyordu ancak bu modelde o tarz bir sorun yok.

Mcu'su fena değil, X3'lerde mcunun bataryaya yakın olmasından ötürü sorun yaşatıyordu ancak bu modelde o tarz bir sorun yok.
Peki hocam g102 den geçmeye değer mi ? Bir yorumda mouseun alt tabanında boşluk hissi yarattığını söylemişler böyle bir şey var mı ? Anladığım kadarıyla mouse skatezleri yüksek olduğundan böyle bir durum var gibi söylenmiş.

G102 den geçmeye değer. Şu an kullanıyorum aulayı skatez yüksekliği normal, boşluk varmış gibi hissetmedim hiç. Bütçe varsa Zenith 4K pro öneririm, beyaz olanı 1850TL şu an.

G102 den geçmeye değer. Şu an kullanıyorum aulayı skatez yüksekliği normal, boşluk varmış gibi hissetmedim hiç. Bütçe varsa Zenith 4K pro öneririm, beyaz olanı 1850TL şu an.
Hocam aulada 8k receiver varken rampage de 4k receiver var. Buna rağmen nordic mcu olduğundan dolayı almaya değer mi ? Mcularda ne gibi farklar hissedilir ?

Hocam aulada 8k receiver varken rampage de 4k receiver var. Buna rağmen nordic mcu olduğundan dolayı almaya değer mi ? Mcularda ne gibi farklar hissedilir ?
Aula'nın 8K olmasının gram önemi yok, Beken 3633'ün 8K kaldırmasına imkan yok 8K yı geç 4K da bile stabil değil. 1 ve 2K da stabil. Xenith ise 4K da stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…