Aula SC680 vs Aula SC900 Pro

Yasinkerem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2000-2500 TL fiyat bandında mouse bakıyorum. Renk çok önemli değil. Amazon'da 1800 TL'ye pembe SC680 mi daha mantıklı bir tercih, yoksa 2400 TL'ye SC900 Pro mu?

Arkadaşlar, 2000-2500 TL fiyat bandında mouse bakıyorum. Renk çok önemli değil. Amazon'da 1800 TL'ye pembe SC680 mi daha mantıklı bir tercih, yoksa 2400 TL'ye SC900 Pro mu?
Ben olsam aradaki fiyat farkına bakıp SC680’i alır geçerdim. Günlük kullanımda çok büyük fark hissettireceğini sanmıyorum. 1800 TL’ye bulunuyorsa gayet mantıklı.

İkisi de kendi fiyatına göre iyi ürünler ama ben optik switch ve değiştirilebilir batarya avantajından sc900 tercih ederdim. Tabi boyut olarak da çok farklı model ikisi, şuradan boyutlarını kendine göre kıyaslayıp öyle karar ver.

Ben SC680 aldım hocam. Amazon üzerinde stok sayısı en son 11 falandı bence onu alın. Forumda kullanan birkaç kişinin yorumlarını görünce almakta iyi etmişim dedim. Genel yorumları iyi bu fiyat aralığında. Ücretsiz 6 taksit imkanı da var.

İkisi de kendi fiyatına göre iyi ürünler ama ben optik switch ve değiştirilebilir batarya avantajından SC900 tercih ederdim. Tabii boyut olarak da çok farklı model ikisi, şuradan boyutlarını kendine göre kıyaslayıp öyle karar ver.

SC900 Pro da raporlama hızı 8000 Hz gözüküyor ve şu an kullandığım mouse a daha yakın ölçüleri var. Ama benim anlamadığım şey 1000Hz ile 8000 Hz arasında ne kadar bir fark olabilir bilmiyorum.

Ben SC680 aldım hocam. Amazon üzerinde stok sayısı en son 11 falandı bence onu alın. Forumda kullanan birkaç kişinin yorumlarını görünce almakta iyi etmişim dedim. Genel yorumları iyi bu fiyat aralığında. Ücretsiz 6 taksit imkanı da var.

Hocam SC900 Pro da 8000 Hz raporlama hızı varmış değer mi sizce hem beyaz renk tercihimdir beyaz rengi de var

SC900 Pro da raporlama hızı 8000 Hz gözüküyor ve şu an kullandığım mouse a daha yakın ölçüleri var. Ama benim anlamadığım şey 1000Hz ile 8000 Hz arasında ne kadar bir fark olabilir bilmiyorum.
8000 destekliyor diye o hz de kullanma zorunluluğun yok hocam, ayarlardan 1-2-4-8 arasında geçiş yapabilirsin. 1k ve 8k arasında aman aman fark yok zaten ve üstüne yüksek hz li bir monitörün yoksa o aradaki küçük farkı hissetmen daha da zorlaşıyor. Sen hz kısmını boşver hocam, eline hangisi uyacaksa onu al.​

8000 destekliyor diye o Hz de kullanma zorunluluğun yok hocam, ayarlardan 1-2-4-8 arasında geçiş yapabilirsin. 1K ve 8K arasında aman aman fark yok zaten ve üstüne yüksek Hzli bir monitörün yoksa o aradaki küçük farkı hissetmen daha da zorlaşıyor. Sen Hz kısmını boş ver hocam, eline hangisi uyacaksa onu al.​

Anladım teşekkür ederim sanırım SC900 Pro alacağım ya hem beyaz renk en azından setup a uyar hem de alışık olduğum mouse ölçülerine yakın olan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı