Çözüldü Aula SC680'nin kutusundan dongle çıkmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerim_37

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ7 13700HX
Rtx 4080
Mouse 13 Kasım'da elime ulaşmıştı içinden sadece kablosu çıktı dongle çıkması gerekmez mi arkadaşlar başta çok takılmadım ama 2.4 GHz modu için dongle istiyor ama kutuda yok. Ne yapabilirim? Bir de bu fare 8K Hz destekliyor mu? Bazı incelemelerde 8K kullananları gördüm. Bende niye 1K onu da anlamadım. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Çözüm
Kutudan çıkmıyor zaten, farenin içinden çıkıyor. Arkasındaki dongle yuvasını kontrol et. Ayrıca dongle ile 8K Hz destekliyor.

Kutudan çıkmıyor zaten, farenin içinden çıkıyor. Arkasındaki dongle yuvasını kontrol et. Ayrıca dongle ile 8K Hz destekliyor.

Çözüm

Bende yeni aldım artık o küçük nearlink şeyini göndermiyolarmış. 8K dongle gonderıyolar uygulamasında 8K özelligi var ama Max 3.5k falan görüyor diye biliyorum.

Eki Görüntüle 2620968

Bende farenin içinden bu attığınız şey çıkmadı mesela direkt 8K dongle gönderdiler.

Ben bunu alalı daha 1 ay olmadı, mouse'un içinden direkt olarak 8K dongle çıktı görseldeki gibi.

Eki Görüntüle 2620968

Hocam nasıl fark etmedim ben bunu ya hiç dikkat etmedim incelemelerine bakmadığim için çok sağ olun.

Ban vardi geç yazdığım için kusura bakmayın bu arada mouse evet 4K hzin üstünü görmedim bende ama Bluetooth ile 125 Hz kullanmaktan iyidir dongle fark etmemiştim içinde olduğunu ben onu batarya falan sandığım için dokunmamistim 4K Hz yeterde artar zaten.

Eki Görüntüle 2620968

Hocam bir de içinde çıkan çıkartmalar nasıl duruyor sağlam mı takmaya değer mi?

Dosya Ekleri

• 17656265655983349868455998207603.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 21

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…