Aula Win 68 HE Max vs Aula Hero 68 HE

İkisi arasında kararsız kaldım. Hero modelinde yazılım sorunları varmış, bilemedim.
Bu bütçelerde manyetik yerine mekanik al derim çünkü düşük bütçeli manyetikler çok güvenilir değil ve ömür konusu biraz şans işi. Yazılım kaynaklı çok fazla sorun çıkarabiliyorlar. Yine de illa manyetik istiyorum diyorsan garantisi iyi olan bir yerden al ki sorun yaşarsan başın ağrımasın.

Bu bütçelerde manyetik yerine mekanik al derim çünkü düşük bütçeli manyetikler çok güvenilir değil ve ömür konusu biraz şans işi. Yazılım kaynaklı çok fazla sorun çıkarabiliyorlar. Yine de illa manyetik istiyorum diyorsan garantisi iyi olan bir yerden al ki sorun yaşarsan başın ağrımasın.
Öyle uzun kullanma niyetinde değilim yaza kadar idaere etsin yeter bide aula f75 almayi düşünüyorum birkaç ay sonra.

Öyle uzun kullanma niyetinde değilim yaza kadar idaere etsin yeter bide aula f75 almayi düşünüyorum birkaç ay sonra.
O tarz bir düşüncen varsa ikisi arasından beğendiğini çek, yakın kalitede ürünler zaten. Kronik bir sorunlarını görmedim ama dediğim gibi manyetik oldukları için sorun çıkarma olasılıkları biraz daha fazla mekaniklere göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı