Aula Win60 He alınır mı?

Bütçe
2200

MorgauS_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060
Merhaba Aula Win60 He almayı düşünüyorum. Sizce alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl daha iyi hocam Aula da güzel marka Win60he alma taraftarıyım sizce kronik sorun ya da problem yasar miyim?

Aula pek iyi bir marka degil fiyatini pek haketmiyor soyledigin klavye. Ozellikle yazilim olarak kotu. Malzeme kalitesi ozellikle PBT kalitesi attigim urunun fiyatinin cok uzerinde. Switch olarakta cok daha kaliteli.

Aula pek iyi bir marka degil fiyatini pek hak etmiyor soyledigin klavye. Ozellikle yazilim olarak kotu. Malzeme kalitesi ozellikle PBT kalitesi attigim urunun fiyatinin cok uzerinde. Switch olarak da cok daha kaliteli.

Akko FUN60 pek hoşuma gitmedi Aula alsam olur mu 1-2 yıl idare etsin yeterli temiz kullanıyorum.

Attigim model MCHOSE Ace 60 Pro. Hem Aula hem de Akko'dan daha iyi.

Aula Win 60'in tasarımı daha çok hoşuma gidiyor 1-2 yıl kullanacağım. Bir sorun yasar miyim bu klavyede.

Yazilim ve kalite olarak uzebilir. Swirchleride iyi degil. Onun disi sorun yasatmaz. Ekstra secenek olarak bunada bakabilirsin.

Hocam Hero 68 hakkında ne düşünüyorsunuz ben Wraith 60 limited alacaktim ama stok bittiği için Aula her 68 dikkatimi çekti. Fun 60 Pro ve MAD68 düşünüyordum mad kronik fun ise pek içime sinmedi için arada kaldım şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı