Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 18:51 #1 2K gibi bir bütçe belirledim, sizce hangisi daha mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 19:01
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.121 Çözümler 53 Çarşamba 19:05 #2 Dazti dedi: 2K gibi bir bütçe belirledim, sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Birisi manyetik birisi mekanik. Şahsen kaliteli mekanik klavye daha mantıklı. F87 Pro al.
Dazti dedi: 2K gibi bir bütçe belirledim, sizce hangisi daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Birisi manyetik birisi mekanik. Şahsen kaliteli mekanik klavye daha mantıklı. F87 Pro al.
Dazti Picopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 19:09 #3 Burak Karabal dedi: Birisi manyetik birisi mekanik. Şahsen kaliteli mekanik klavye daha mantıklı. F87 Pro al. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Burak Karabal dedi: Birisi manyetik birisi mekanik. Şahsen kaliteli mekanik klavye daha mantıklı. F87 Pro al. Genişletmek için tıkla... teşekkürler