Yakın zamanda almayı düşünüyorumda keycaps falan almayıda planlıyordum ben,neredeyse her keycaps cherry profil o yüzden biraz zorlanıcam gibi o konuda.Ben de biraz araştırmıştım hocam, evet OEM gibi görünüyor ama kullananlar genelde memnun. Tuş hissi, malzeme kalitesi ve yazma deneyimi olarak fiyatına göre iyi diyorlar. Eğer alırsan, deneyimlerini bizimle paylaşırsan süper olur
evet OEM olunca keycaps değişimi biraz daha sınırlı olabiliyor. Cherry profil keycaps’ler OEM tuşlara tam oturmayabilir, ufak farklılıklar hissedebilirsin. Ama çok rahatsız edici olmaz, çoğu zaman uyum sağlamak mümkün. Eğer keycaps almayı düşünüyorsan, profil ve boyut uyumuna dikkat etmek yeterli hocamYakın zamanda almayı düşünüyorumda keycaps falan almayıda planlıyordum ben,neredeyse her keycaps cherry profil o yüzden biraz zorlanıcam gibi o konuda.
hocam sitesinde yazıyormuş dikkatli bakmamıştım kendi sitesine,oem olarak geliyormuş ama cherryde oluyormuşevet OEM olunca keycaps değişimi biraz daha sınırlı olabiliyor. Cherry profil keycaps’ler OEM tuşlara tam oturmayabilir, ufak farklılıklar hissedebilirsin. Ama çok rahatsız edici olmaz, çoğu zaman uyum sağlamak mümkün. Eğer keycaps almayı düşünüyorsan, profil ve boyut uyumuna dikkat etmek yeterli hocam
O sıkıntı yaratmaz ki. Yani senin klavyenin stok keycapleri OEM olsa da istediğin profildeki keycapleri takarsın zaten.Yakın zamanda almayı düşünüyorumda keycaps falan almayıda planlıyordum ben,neredeyse her keycaps cherry profil o yüzden biraz zorlanıcam gibi o konuda.
tamam hocam teşekkürlerO sıkıntı yaratmaz ki. Yani senin klavyenin stok keycapleri OEM olsa da istediğin profildeki keycapleri takarsın zaten.
benim eksiğim varmış biraz sayenizde tamamlamış oldumO sıkıntı yaratmaz ki. Yani senin klavyenin stok keycapleri OEM olsa da istediğin profildeki keycapleri takarsın zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.