Aulfa F75'in Kasası nasıl siyaha boyanır?

yavuzcetinfanı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an kullandığım klavyeyi sesinden ötürü çok beğeniyorum. Siyaha boyamak istiyorum ve bildiğim tek şey kasasını söküp, zımpara atıp siyah renge boyamak ama başka bilmem veya yapmam gereken bir şey var mı? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırayla zımpara-astar-boya-vernik yapmanız gerek. Ürünleri sprey olarak tercih edebilirsiniz.

Klavye kasası plastik mi alüminyum mu?
Plastik hocam. Bir kişi ben yaptım çok kötü oldu önermiyorum dedi. Yapasım kaçtı daha önce hiç yapmadım da.. Bunu siyah yapıp siyah yandan lazer kesimli keycaps takımı alasım var ama işte sıkıntı iş sanırım.

Ben mouse boyarken boya ve vernik olarak edding markasını tercih etmiştim. Astar olarak da Motip Carat şeffaf plastik astarı kullanmıştım. Gayet memnun kaldım ürünlerden. Güncel fiyatlarını bilmiyorum, bakmak gerek. Akıtmadan boyarsanız plastik kolay boyanır.

Siyah olan Aerox 3'ü beyaz ve mora boyadım, sonuç bu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250111_211809_Gallery.jpg
    Screenshot_20250111_211809_Gallery.jpg
    128,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben mouse boyarken boya ve vernik olarak edding markasını tercih etmiştim. Astar olarak da Motip Carat şeffaf plastik astarı kullanmıştım. Gayet memnun kaldım ürünlerden. Güncel fiyatlarını bilmiyorum, bakmak gerek. Akıtmadan boyarsanız plastik kolay boyanır.

Siyah olan Aerox 3'ü beyaz ve mora boyadım, sonuç bu.
Hocam aşırı güzel olmuş fareniz valla güle güle kullanının. Edding boya ve vernik ikisi 500 tl ye geliyor bayağı pahallı bir işmiş :/

@yavuzcetinfanı teşekkür ederim. Edding boyalar 200ml sanırım. Klavyeniz için 2-3 kat atmaya yetmeyebilir. Boyayı en az 2 kat atmanızı öneririm. 300-400 ml'lik başka boyalara da bakabilirsiniz. Astar ve vernik de duruma göre tek kat yeterli olabiliyor. Önemli olan boyanın akmaması ve pütürlü püskürtme yapmaması. Artık masrafına ve riskine değer mi değmez mi siz karar verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı