Benim mousem ROG Strix Impact II. İstediğim şekilde RGB'sini ayarlayabilir miyim?Asus'un, Aura Sync destekli bileşenlerinde bulunan ışıklandırmaların; aydınlatma, efekt gibi ayarlarının yapılabildiği bir program.
Evet, 3 bölgeli ışıklandırma var ve 3 bölgeye de ayrı efekt bile atayabilirsiniz.Benim mousem ROG Strix Impact II. İstediğim şekilde RGB'sini ayarlayabilir miyim?
Anladım. İndiriyorum.Armoury Crate'te bulunan Aura Sync'in daha gelişmiş versiyonu olan bir program.
Aura Sync ile genel efektler verebilirken Aura Creator ile kendi efektlerinizi yapabilir, her bir RGB LED'ine ayrı mod bile atayabilirsiniz.
Evet, 3 bölgeli ışıklandırma var ve 3 bölgeye de ayrı efekt bile atayabilirsiniz.
Hocam indir dedim. İndirme için yeniden başlat dedi. Bir şey olmadı.Armoury Crate'te bulunan Aura Sync'in daha gelişmiş versiyonu olan bir program.
Aura Sync ile genel efektler verebilirken Aura Creator ile kendi efektlerinizi yapabilir, her bir RGB LED'ine ayrı mod bile atayabilirsiniz.
Evet, 3 bölgeli ışıklandırma var ve 3 bölgeye de ayrı efekt bile atayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.