Çözüldü Aura Sync kasa fanlarının ARGB'leri çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mota

Hectopat
Daha fazla  
Kasanın içindeki kontrolcü direk bağlı geldi bende PWM Power ve Aura bağlantılarını yaptım resimdeki gibi. 5V olan kısma bağladım bir de içerisinden vdg diye bir çıkış çıktı onu takmadım anakartım ASUS Prime A620M-E herhangi bir yere takılmıyor diye biliyorum. Ne yapmalıyım sizce, Aura desteği var ama program görmüyor. 12v.
RGB header girişi var ama oraya takılmıyor galiba zaten 4 pin deliği istiyor.

20240918_233202.jpg

20240918_230314.jpg

20240918_230258.jpg

20240918_230055.jpg

Çözüm
Kontrolcüyü Sync moduna almanız gerekiyor, yoksa anakart kontrolü yapılmaz, bu reset yazan yerde 2 tane pin vardır o pinleri bir tornavida ile 3 saniye birleştirip bırakın Sync moduna geçmesi lazım.

Ayrıca resetin yanındaki yerdende PSU güç bağlantısını yapın, yukarıda söylediğimi sonra yapın.
Kontrolcüyü Sync moduna almanız gerekiyor, yoksa anakart kontrolü yapılmaz, bu reset yazan yerde 2 tane pin vardır o pinleri bir tornavida ile 3 saniye birleştirip bırakın Sync moduna geçmesi lazım.

Ayrıca resetin yanındaki yerdende PSU güç bağlantısını yapın, yukarıda söylediğimi sonra yapın.

Çözüm

Çözdüm hocam birkaç kişi de kumandanın RGB Aura m/b gibi tuşlara basılı tutun 3 5 saniye o zaman aktif olur yazmış işe yaradı sizin dediğiniz gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı