Aura Sync RGB nasıl yapılır?

Parmex01

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, bilgisayarımın sivi soğutucu, kasa fanları ve ekran kartında bulunan rgb ışıklandırmaları tek bir yerden(Aura Sync) kontrol etmek istiyorum ama bu konu hakkında pek bilgim yok. Sıvı soğutucuyu Asus Armory Crate Aura Sync yazılımı ile yönetebiliyorum. Ekran kartını kendi uygulaması ile yönetebiliyorum. Kasa fanlarını kumandasi ile yönetebiliyorum, hepsini bir yerden nasil yonetebilirim? Masaya led lamba döşeyip bunu da bunla da bağlamayı düşünüyorum, bunları nasıl yapabilirim? Teşekkürler dostlar. Keyifli oyunlar...
Kasa = Xigmatek Cocpit
Sıvı soğutucu = Cooler Master 240L
Ekran kartı = Zotac 4070 Twin Edge
Anakart = Asus Prime B650M-A Wifi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı soğutma direkt anakartın ARGB portuna bağlı olduğu için yönetebiliyorsun.

Fanların kumandayla ile kendi kontrolcüsü vardır, kasanın içine bak. Eğer kontrolcü ayrıysa ve anakarta bağlayabiliyorsan fanlarını da kontrol edersin.

LED'ler için harici kontrolcüler var USB ile bağlanan ama çok gereksiz pahalılar. Kasanın arkasından ARGB kablo çıkartıp onlara takmak daha mantıklı.

Ekran kartını kontrol edemezsin, kendi uygulamasından yapmak zorundasın.

Anakart üzerinde 1 rane rgb girişi var sivi soğutucu ona bagli evet ve 2 tane adreslenebilir gen girişi mevcut, buralara bağladığım takdirde kasa fanlarini kontrol edebilirim galiba ? Kasa fanlarının kendi kontrolcüsü var fanlar ona bağlı ve anakart üzerinden güç alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…