StormTruper
Decapat
- RAM
- GSKİLL 2.8 16 3200mhz SİNGLE KİT
- Ekran kartı
- ASUS TUF GAMING RTX 3060
- Anakart
- ASUS TUF GAMING B450M-PRO II
- İşlemci
- Ryzen 5 5600X
İyi akşamlar forum sakinleri,
Bir süre önce İtopya üzerinden aldığım masaüstü bir sistem var. Sitemden çok memnunum, ilgileneler için aşağıya bileşenleri bıraktım her neyse gelelim sorunuma. Bu kasada sıvı soğutma olarak Thermaltake TH240 modelini kullandım. Sistemin anakart tarafında ise ASUS TUF Gaming B450M-PRO II var. İkisi de Aura Sync destekliyor fakat bir türlü ikisini bağlayamadım. Zaten kasa gelince sıvı soğutma çalışmıyordu sonradan içindeki kabloların bazılarını takmadıklarını öğrendim takınca çalıştı. Fakat dediğim gibi Aura Sync'e bağlayamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Sistem;
RAM;
G.Skill 2.8 16 3200MHz Single kit.
GPU;
ASUS TUF Gaming RTX 3060.
CPU;
Ryzen 5 5600X.
Anakart;
ASUS TUF Gaming B450M-PRO II.
Sıvı soğutma;
Thermaltake TH240.
PSU; F
Corsair CX750F 750W.
Bir süre önce İtopya üzerinden aldığım masaüstü bir sistem var. Sitemden çok memnunum, ilgileneler için aşağıya bileşenleri bıraktım her neyse gelelim sorunuma. Bu kasada sıvı soğutma olarak Thermaltake TH240 modelini kullandım. Sistemin anakart tarafında ise ASUS TUF Gaming B450M-PRO II var. İkisi de Aura Sync destekliyor fakat bir türlü ikisini bağlayamadım. Zaten kasa gelince sıvı soğutma çalışmıyordu sonradan içindeki kabloların bazılarını takmadıklarını öğrendim takınca çalıştı. Fakat dediğim gibi Aura Sync'e bağlayamıyorum. Nasıl çözebilirim?
Sistem;
RAM;
G.Skill 2.8 16 3200MHz Single kit.
GPU;
ASUS TUF Gaming RTX 3060.
CPU;
Ryzen 5 5600X.
Anakart;
ASUS TUF Gaming B450M-PRO II.
Sıvı soğutma;
Thermaltake TH240.
PSU; F