Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.156 Çözümler 5 23 Temmuz 2020 #1 Merhaba, ASUS anakart alsam Aura Sync üzerinden MSI 1660S ekran kartımın RGB ışıklarını kontrol edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2020
Merhaba, ASUS anakart alsam Aura Sync üzerinden MSI 1660S ekran kartımın RGB ışıklarını kontrol edebilir miyim?
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #2 Hayır, TUF B450-PRO GAMING anakartım ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO ekran kartım var, AURA SYNC'ten hiçbir şekilde kontrol edilmiyor.
Hayır, TUF B450-PRO GAMING anakartım ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO ekran kartım var, AURA SYNC'ten hiçbir şekilde kontrol edilmiyor.
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.156 Çözümler 5 24 Temmuz 2020 #3 crazyreign dedi: Hayır, TUF B450-PRO GAMING anakartım ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO ekran kartım var, AURA SYNC'ten hiçbir şekilde kontrol edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine karşılaştık burada hocam. 2 Driver mu kullanıyorsun hocam Aura Sync ve Mystic light?
crazyreign dedi: Hayır, TUF B450-PRO GAMING anakartım ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO ekran kartım var, AURA SYNC'ten hiçbir şekilde kontrol edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Yine karşılaştık burada hocam. 2 Driver mu kullanıyorsun hocam Aura Sync ve Mystic light?
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #4 Whystreo dedi: Yine karşılaştık burada hocam. Genişletmek için tıkla... Bu bir kaderin oyunu! Whystreo dedi: 2 Driver mu kullanıyorsun hocam Aura Sync ve Mystic light? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, ikisini de kullanmak zorundayım .
Whystreo dedi: Yine karşılaştık burada hocam. Genişletmek için tıkla... Bu bir kaderin oyunu! Whystreo dedi: 2 Driver mu kullanıyorsun hocam Aura Sync ve Mystic light? Genişletmek için tıkla... Aynen öyle, ikisini de kullanmak zorundayım .
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.156 Çözümler 5 24 Temmuz 2020 #5 crazyreign dedi: Bu bir kaderin oyunu! Aynen öyle, ikisini de kullanmak zorundayım . Genişletmek için tıkla... Bu RGB döngüsünün içinden çıkamıyorum. Sinirini bozmuyor mu hocam rgblerin kafasına göre yanması ?
crazyreign dedi: Bu bir kaderin oyunu! Aynen öyle, ikisini de kullanmak zorundayım . Genişletmek için tıkla... Bu RGB döngüsünün içinden çıkamıyorum. Sinirini bozmuyor mu hocam rgblerin kafasına göre yanması ?
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #6 Whystreo dedi: Bu RGB döngüsünün içinden çıkamıyorum. Sinirini bozmuyor mu hocam rgblerin kafasına göre yanması ? Genişletmek için tıkla... Kafama göre yanmıyor ya, gökkuşağı efektine alınca kafasına göre yanmamış oluyor teknik olarak .
Whystreo dedi: Bu RGB döngüsünün içinden çıkamıyorum. Sinirini bozmuyor mu hocam rgblerin kafasına göre yanması ? Genişletmek için tıkla... Kafama göre yanmıyor ya, gökkuşağı efektine alınca kafasına göre yanmamış oluyor teknik olarak .
Whystreo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 1.156 Çözümler 5 24 Temmuz 2020 #7 crazyreign dedi: Kafama göre yanmıyor ya, gökkuşağı efektine alınca kafasına göre yanmamış oluyor teknik olarak . Genişletmek için tıkla... Bu takıntım beni mahvetti.
crazyreign dedi: Kafama göre yanmıyor ya, gökkuşağı efektine alınca kafasına göre yanmamış oluyor teknik olarak . Genişletmek için tıkla... Bu takıntım beni mahvetti.
zilyoner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer Jailor's Room Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #8 Ekran kartınızın ledlerini Mystic Light üzerinden kontrol edebilirsiniz. AURA Sync üzerinden kontrol edemezsiniz sanırım.
Ekran kartınızın ledlerini Mystic Light üzerinden kontrol edebilirsiniz. AURA Sync üzerinden kontrol edemezsiniz sanırım.
wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 30 Mart 2021 #9 crazyreign dedi: Hayır, TUF B450-PRO GAMING anakartım ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO ekran kartım var, AURA SYNC'ten hiçbir şekilde kontrol edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Çalışması için Mystic Light destekli MSI anakart mı almam gerekiyor?
crazyreign dedi: Hayır, TUF B450-PRO GAMING anakartım ve RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO ekran kartım var, AURA SYNC'ten hiçbir şekilde kontrol edilmiyor. Genişletmek için tıkla... Çalışması için Mystic Light destekli MSI anakart mı almam gerekiyor?
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #10 wake up to reality dedi: Çalışması için Mystic Light destekli MSI anakart mı almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır. Dragon Center indirip ekran kartı ışıklarını kontrol edebilirsin.
wake up to reality dedi: Çalışması için Mystic Light destekli MSI anakart mı almam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Hayır. Dragon Center indirip ekran kartı ışıklarını kontrol edebilirsin.