bilgisayar çocuk Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 70 12 Ağustos 2019 #1 Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu ürünü yazılımdan kontrol edebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2019
Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu ürünü yazılımdan kontrol edebilir miyim?
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 12 Ağustos 2019 #2 bilgisayar çocuk dedi: Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu ürünü yazılımdan kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu konuda anakartınızda RGB desteği mevcut mu? Eğer mevcut ise bazı anakartlar bunun için yazılım desteği sunuyor.
bilgisayar çocuk dedi: Şerit Led - Şerit Led Fiyatları - n11 Şerit Led ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şerit Led çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. m.n11.com Bu ürünü yazılımdan kontrol edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bu konuda anakartınızda RGB desteği mevcut mu? Eğer mevcut ise bazı anakartlar bunun için yazılım desteği sunuyor.
bilgisayar çocuk Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 70 13 Ağustos 2019 #3 Silinen üye dedi: Bu konuda anakartınızda RGB desteği mevcut mu? Eğer mevcut ise bazı anakartlar bunun için yazılım desteği sunuyor. Genişletmek için tıkla... evet rgb desteği mevcut ben şimdi bunu yazılımdan kontrol edebilirmiyim
Silinen üye dedi: Bu konuda anakartınızda RGB desteği mevcut mu? Eğer mevcut ise bazı anakartlar bunun için yazılım desteği sunuyor. Genişletmek için tıkla... evet rgb desteği mevcut ben şimdi bunu yazılımdan kontrol edebilirmiyim
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 13 Ağustos 2019 #4 bilgisayar çocuk dedi: evet rgb desteği mevcut ben şimdi bunu yazılımdan kontrol edebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Evet edebilirsiniz. Bence Adreslenebilir RGB tercih edebilirsiniz.
bilgisayar çocuk dedi: evet rgb desteği mevcut ben şimdi bunu yazılımdan kontrol edebilirmiyim Genişletmek için tıkla... Evet edebilirsiniz. Bence Adreslenebilir RGB tercih edebilirsiniz.
bilgisayar çocuk Decapat Katılım 24 Kasım 2018 Mesajlar 70 13 Ağustos 2019 #5 Silinen üye dedi: Evet edebilirsiniz. Bence Adreslenebilir RGB tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... önerebilceğniz rgb led varmı
Silinen üye dedi: Evet edebilirsiniz. Bence Adreslenebilir RGB tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... önerebilceğniz rgb led varmı
S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 13 Ağustos 2019 #6 bilgisayar çocuk dedi: önerebilceğniz rgb led varmı Genişletmek için tıkla... Yazım ve imla kurallarına uymaya çalışın, Uyarilabilirsiniz. Onerebilecegim LED eğer anakartiniz Asus ise Asus'un iyi RGB LED'leri mevcuttur.
bilgisayar çocuk dedi: önerebilceğniz rgb led varmı Genişletmek için tıkla... Yazım ve imla kurallarına uymaya çalışın, Uyarilabilirsiniz. Onerebilecegim LED eğer anakartiniz Asus ise Asus'un iyi RGB LED'leri mevcuttur.