AuRGB güvenilir mi?

Selamlar. Yukarıda görsel olarak ilettiğim sahte yorum olayına ne diyorsunuz peki?
Merhabalar, e-ticaret altyapısı ile site kuruyorsanız trendyol gibi pazaryerlerinde olan yorum kutucukları ,yorum yapmaya yarayan yerler, olmuyor bu sorunu çözmek için yorum yapmayı sağlayan aplikasyonları sitenize bağlamanız gerekmektedir bu nedenle biz de bir aplikasyonu sitemize bağladık ve yorum kutucukları sağladık yorum kutucuklarını temizlediğinizde müşterilerin yorum yapmasını sağlıyor ve yorumlarınız oraya düşüyor. Kutucukları temizlemezseniz oraya aplikasyon ülke diline göre otomatik yorumlar entegre ediyor kullandığımız yorum aplikasyonunda ki hata yüzünden size temiz kutucuk açtığımız halde taslak olan yorumlar en son kısımda belirmiştir. Hata giderilmiştir. İnstagram sayfamızda " aurgb.tr" whatsapp ve dm den gelen müşteri memnuniyetleri ekran görüntüleri ile mevcuttur sitemizdeki yorumlar ise müşterilerimizden bazılarının geri dönüşleridir.

İade hakkınız mevcut mu peki mesela? Zorluk çıkarıyor musunuz? İade seçenekleriniz nelerdir? Ayriyeten Technopat’a katıldınız madem, Technopat’a özel bir indirim kodu oluşturmaya ne dersiniz?

İade hakkınız mevcut mu peki mesela? Zorluk çıkarıyor musunuz? İade seçenekleriniz nelerdir? Ayriyeten Technopat’a katıldınız madem, Technopat’a özel bir indirim kodu oluşturmaya ne dersiniz?
Tabi ki iade hakkınız mevcuttur tek şartımız teknolojik ve yapışkan bant içeren ürünler yönetmeliğine göre ; ürünün bantlarını sökmemeniz ve ürünü yapıştırmadan bilgisayarınıza takıp denemeniz ve kullanılabilirliğini bozmamanız, beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Sitemize girdiğinizde çıkan kutucuğa e postanızı girip %10 indiriminizi alabilirsiniz ama biz yine de size özel bir indirim kodu hazırladık. "dureyh10" kodu ile yüzde 10 indiriminizi alabilirsiniz ve diğer tüm technopat sosyal kullanıcıları da kullanabilir.

Hahaha süper. Teşekkürler dönüşünüz ve dikkate aldığınız için. Son bir sorum daha olacak. Bu ürünün -kullanıcı hatası olmadığı takdirde- kullanım ömrü ne kadar?

Hahaha süper. Teşekkürler dönüşünüz ve dikkate aldığınız için. Son bir sorum daha olacak. Bu ürünün -kullanıcı hatası olmadığı takdirde- kullanım ömrü ne kadar?
Kullanıcı hatası olmadığı sürece 2 yıldır hocam.

Bana rakip diyorlar Kendilerini ifşa edince biraz celallenmişler.Üslubunuza dikkat edin.Size tüm mesajlarımda belirttiğim gibi temudan getirtiyorsunuz vb demedim algı yapmayın kendi kendinize laflar uyduruyorsunuz.Ben visiongloow ve exemshoptan alışveriş yaptım bu ambiligh tarzı ürünlerin hastasıyım.Visiongloow tv ürünleri kendilerine ait exemshoptaki pc ürünü de skydimo markasının.İkisi de markalı ürün yani. Skydimoya instagramdan veya whatsapptan vb de ulaşırsanız Türkiye için exemshopu öneriyorlar. Visiongloowda ürünlerini kendisi üretmekte tv den kameralı ürün almıştım. Ama sizin ürününüze baktığımda markasız 2. sınıf ürün olduğu çok belli oluyor.Tamam bu sorun değil ama sahte yorumlar kullanmışsınız ve yorumlarınız skydimo markasının yorumları. ekran görüntülerini iyi ki bırakmışım silmişsiniz web sayfanızdan yorumların görsellerini. Demekki bir dümen var ortada ki yorumlarınızdaki görselleri hemen sildiniz Skydimonun görsellerini kullanarak 2. sınıf bir ürün satmanız ahlaksızlık çünkü bu marka popüler bir marka bilmeyen birisi videolarınızın bazılarında ve web sayfanızda sahte yorumlarda skydimo ürününü görüp alabilir. Sonuç olarak ne geliyor skydimo değil 2. sınıf karton kutuyla gelen bir ürün. Ürününüze laf etmiyorum belki fena değildir ama orjinal markanın hem yorumlarını çalıp hem görsellerini hem de videolarını çalıp farklı 2. sınıf bir ürün satmanız saçma.Sohbetin başında yorum yapan arkadaşta sizden sanırsam hesabını yeni açmış. Yorumlar için yazdığınız mesajı biraz mantığı olan birisi düzmece olduğunu anlar. Görsellerine kadar aliexpress yorumlarına kadar aldıı aynnnennnn Bir de web sayfamızda whatsapp konuşmaları var demişsiniz. Buraya bir sahteliğinizi daha ekran görüntüsüyle bırakayım yarın onu da silin kanıtı burada Neymiş müşteri yorumlarıymış whatsapptan. Bu zamanda her şeyin sahtesini yapmak çok kolay Attığım ekran görüntüsüne bakarsanız mavi tik ile gösterilen ürün aurgb nin gönderdiği 2. sınıf ürün. kırmızı tik ile gösterilen ürün skydimonun ürünü.Kutu farkından vb belli oluyor zaten. Videolarında kullanılan ürünler de skydimonun ürünü ama gönderdikleri ürün skydimo değil dikkat edin. Kendi videolarından da ekran görüntüleri paylaşıyorum. Videolarının çoğunda skydimo ürününün reklamlarını kullanıyorlar ama gönderdikleri ürün 2. sınıf kalitesiz bir ürün.Videolarının çok azında o diğer ürün var. Zaten videolara bakarsanız o kızın çektiği video kendi 2. Sınıf ürünleri. Bi de skydimonun videolarını kullandıkları videolara bakın kalite farkı fazlasıyla belli oluyor. Kısacası birsürü sahtecilik mevcut.

Eğer tv için ambilight arıyorsanız VİSİONGLOOW öneririm eğer pc için ambilight arıyorsanız EXEM SHOP öneririm. Daha birsürü açıkları var bu sayfanın sohbet uzarsa paylaşırım. bu devirde maalesef internet alışverişi zor. Dikkatli olunuzz

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-03-27 at 13.28.04.jpeg
    196,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran görüntüsü 2025-03-27 133058.png
    372,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran görüntüsü 2025-03-27 133223.png
    578,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2025-03-27 133236.png
    406,8 KB · Görüntüleme: 56
Kırmızı ile işaretlediğiniz ürünü Mahmud El Samudi isimli müşterimize özel olarak getirdik piyasayı biliyorsanız bizim ürünümüzün 49 inç mevcut değil müşterimiz 49 inç istedi biz de skydimo markasından getirdik. Kendisi müşterimiz, ekran görüntülerini paylaşabiliriz. UGC videomuzu neden ss alıp koyduğunuzu anlamadık hayran kaldınız galiba. 2. görselde ürün videosu olarak 49 inç için getirdiğimizde kullanmıştık ve ürün videosu çekmiştik sitemizi incelerseniz ürün kutusu ve içeriği profesyonel kamera ile çekilip yüklenmiştir skydimo satıyor gibi görünmeye ihtiyacımız yok ürünümüze zaten güveniyoruz. Sahte Whatsapp yorumları yapacak kadar küçük firma değiliz ankaraya yolunuz düşerse depomuza bekliyoruz. Allah herkese kalp ferahlığı versin başka marklara yakınlık hissetmeniz gayet normaldir rekabet bizimde istediğimiz bir şey.

piyasa vb öyle detaya gerek yok.Googlede görsel ve marka araştırması yapınca her şey ortaya çıkıyor zaten. Yani siz diyorsunuzki o skydimo markasının olduğu tüm videoları biz çektik Afedersiniz ama yalan ağzınıza yuva yapmış. İnstagram sayfanızda kullandığınız skydimoya ait videoların asıl sahipleri yabancı kanallar İspanyada satış yapan bir satıcının tiktoka ve instagrama çekmiş olduğu videolar. Yani siz başkasının videolarını hem kullanıyorsunuz hem o videodaki kaliteli ürünü satmıyorsunuz 2. sınıf ürüns atıyorsunuz hem de videoları biz çektik diyorsunuz Afedersiniz ama yalanın da bu kadarı...

İnstagram sayfanızda kullandığınız videoların asıl sahipleri:

İnstagram ambiledhub: https://www.instagram.com/ambiledhub/

Tiktok ambiledhub: TikTok - Make Your Day

Tiktok Goods ba:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece videoları kullansaydınız bence etik olarak pek sorun olmazdı lakin siz hem videoları biz çektik diye yalan söylüyorsunuz hem videolardaki ürünü değil 2. sınıf ürünü satıyorsunuz e web sayfanızdaki ürünlerin yorumları da sahte çıktı aliexpressteki görselleri vb kopyalamışsınız. Bakalım daha ne kadar uzatacaksınız.

Tekrardan bu tarz ambilight alacak arkadaşlara önerim:

Uygun fiyatlı tv için arıyorsanız:

Visiongloow bi de govee nin kameralı modelleri var öneririm

Pc için arıyorsanız exem shop

Aurgb isimli markanın açıkları zaten forum başından beri ortada en son videoları biz çektik diyerek yalanlarını iyice ifşa ettiler Neymiş mahmud el samudiye gönderdik 49 inçti videoları biz çektik qweıfsddqew ya zaten videodaki monitör bile ya 24 ya 27 inç ne anlatıyorsunuz abi

İnternetten bir şeyler alırken dikkatli olun arkadaşlar özellikle görsel arama ve video ile kaynak aramayı iyi kullanın ki maalesef böyle yerlere düşmeyin

Hortlatıyorum ama yorumlarınıza ikna olup Exem Shop'tan sipariş verdim hocam inşallah pişman olmam, pişman olacağımıda zannetmiyorum. Çünkü Exem Shop'un sahibi Wp'den bütün sorularıma direk dönüş yapıyor. Güven verdi bana, gözümü açtığınız için teşekkür ederim.

Selamlar hocam konuyu hortlarıyorum aurargb ile exem shop arasında kaldım hangisini öneriyorsunuz exem shoptan alışverişiniz kaç günde geldi memmnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…