Aurora 3070Ti vs Sungur hazır sistem

Bütçe
27000

sinqsong2342

Megapat
Merhabalar arkadaşlar
bu iki sistem arasında kaldım, birisinin kasası iyi ve sıvı soğutucusu mevcut. diğerinde anakartı ve işlemcisi iyi. Sizce fiyatına göre hangi sistem daha iyi ve ileriye dönük?

siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.

TI olunca o kadar farka degecek mi saniyorsunuz hocam.
hocam aradaki fark sadece ekran kartı değilki işlemciside sizinkine göre daha pahalı

Nefret ediyorum hazır sistem kıyaslamaktan. Niye mi? Çünkü her kasaya saçma sapan kalitesiz parçaları yerleştiriyorlar. İlla bir seçim yapacak olursam, fiyat farkını göz ardı ederek 7600X'li olanı seçerdim.

evet hocam. ama bu kasada da kasası çok güzel ve sıvı soğutucusu var. ram ve ssd çok kötü yoksa direkt bunu alacağım işte.
ama diğer kasada ise işlemcisi çok sağlam baya arada kaldım.
hangisi f/p tam anlayamadım

İyice araştırmanızı yapın hocam acele etmeyin. Anlıyorum yüzde doksan çok heyecanlısınızdır. Ama heyecana yenik düşüp diğer fırsatları da kaçırmayın. Eğer İntel sistemlerle arada çok fiyat farkı varsa İntel'e kesin geçin bu arada. AMD'de bu kadar inat etmenin bir manası yok inanın. Cebinize göre hareket edin.

hocam çok bilgim yok sorun o aslında. sadece üstün körü biliyorum.
amd işlemcilerinin iyi olduğunu, intelin ekran kartlarının iyi olduğunu biliyorum tek bilgim bu.

ve iyi tanınmış markaları biliyorum bu kadar

Benimde bu sistemle benzer birşey benim konumada cevap verebilirmisiniz rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…