W whisper21 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 324 8 Şubat 2021 #1 Eski telefonum bozuldu. Hesapları yeni telefona aktaramıyorum. Eski telefonum açılmıyor. Bir çaresi yok mu? Facebook Instagram ve coin uygulamalarıma giremiyorum. Çözümü var mı? Hesapları nasıl alabilirim yeni telefonuma? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
Eski telefonum bozuldu. Hesapları yeni telefona aktaramıyorum. Eski telefonum açılmıyor. Bir çaresi yok mu? Facebook Instagram ve coin uygulamalarıma giremiyorum. Çözümü var mı? Hesapları nasıl alabilirim yeni telefonuma?
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.049 Makaleler 7 Çözümler 6 8 Şubat 2021 #2 Microsoft Authenticator - Apps on Google Play uygulamasın'da bulut özelliği mevcut. Diğer türlü kurtarma kodu ile hesabına girip bütün kodlarını tekrardan kurman gerekiyor.
Microsoft Authenticator - Apps on Google Play uygulamasın'da bulut özelliği mevcut. Diğer türlü kurtarma kodu ile hesabına girip bütün kodlarını tekrardan kurman gerekiyor.
W whisper21 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 324 8 Şubat 2021 #3 ahmed ensar dedi: Microsoft Authenticator - Apps on Google Play uygulamasın'da bulut özelliği mevcut. Diğer türlü kurtarma kodu ile hesabına girip bütün kodlarını tekrardan kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gmail açabiliyorum oturum.kurtarma kodu onun için denedim olmadı.buluta kaydetmiş midir eski telefonum?ne yapmam gerekiyor?
ahmed ensar dedi: Microsoft Authenticator - Apps on Google Play uygulamasın'da bulut özelliği mevcut. Diğer türlü kurtarma kodu ile hesabına girip bütün kodlarını tekrardan kurman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Gmail açabiliyorum oturum.kurtarma kodu onun için denedim olmadı.buluta kaydetmiş midir eski telefonum?ne yapmam gerekiyor?