Authenticator kodları nasıl geri alınabilir?

Rewuskus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonumu tamire verdim ve telefoncu telefonumu sıfırlamış sıfırlandığı için Google Authenticator hesabım gitti ve birçok şeyin kodu oradaydı şimdi alamıyorum. Nasıl geri her şeye ulaşabilirim?

Google Authenticator, kodlarınızı depolamak için Google Drive kullanıyor; dolayısıyla Google hesabınıza giriş yaptığınızda kodlarınızın geri gelmesi gerekiyor.

"Alamıyorum"dan kastınız nedir? Kodlarınızı Google hesabınızı kullanmadan mı depolamadınız yoksa başka bir hatayla mı karşılaştınız? İlgisi var mıdır, bilmiyorum ama telefonunuzda senkronizasyon ayarı açık mıydı?

Google Authenticator, kodlarınızı depolamak için Google Drive kullanıyor; dolayısıyla Google hesabınıza giriş yaptığınızda kodlarınızın geri gelmesi gerekiyor.

"Alamıyorum"dan kastınız nedir? Kodlarınızı Google hesabınızı kullanmadan mı depolamadınız yoksa başka bir hatayla mı karşılaştınız? İlgisi var mıdır, bilmiyorum ama telefonunuzda senkronizasyon ayarı açık mıydı?
google hesabı kullandım mı bilmiyorum

Google Drive'da yok.
Giriş yaptığınız platformların yedek kodlarını bir yerlere not ettiyseniz onları kullanabilirsiniz ancak bunlar da yoksa maalesef yardımcı olmam mümkün değil.

Belki platformlarda Authenticator harici kullanabileceğiniz bir doğrulama yöntemi (SMS, e-posta vb.) vardır, onları kontrol etmenizi öneririm.

Giriş yaptığınız platformların yedek kodlarını bir yerlere not ettiyseniz onları kullanabilirsiniz ancak bunlar da yoksa maalesef yardımcı olmam mümkün değil.

Belki platformlarda Authenticator harici kullanabileceğiniz bir doğrulama yöntemi (SMS, e-posta vb.) Vardır, onları kontrol etmenizi öneririm.

Authenticator'un verdiği 10 tane kod gibi olan şeyi diyorsan var onlar bende

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı