E enesyavuz Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Telefonumu sıfırlarken authenticator unutmuşum ve o da silindi ve şimdi bazı hesaplarıma giremiyorum. Ne yapmalıyım?
Telefonumu sıfırlarken authenticator unutmuşum ve o da silindi ve şimdi bazı hesaplarıma giremiyorum. Ne yapmalıyım?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 4 Aralık 2021 #2 Merhabalar, İkinci bir kod yok mu? Ya da E-Posta yoluyla doğrulama var mı?
zoky787 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 8 Yer -37.71346442925004, 145.46635037319714 4 Aralık 2021 #3 Şifremi unuttum diyerek SMS alabilirsin ya da site/uygulama yönetimine danışabilirsin. Siteye göre değişir.
Şifremi unuttum diyerek SMS alabilirsin ya da site/uygulama yönetimine danışabilirsin. Siteye göre değişir.
6 68613 Gigapat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 4.883 Makaleler 4 Çözümler 26 4 Aralık 2021 #4 Google Authenticator ile doğrulama kodları alma - Android - Google Hesabı Yardım Google Authenticator uygulaması, Authenticator uygulamasında 2 Adımlı DoÄrulama'yı destekleyen siteler ve uygulamalar için tek seferlik doÄrulama kodları oluÅturabilir. 2 Adımlı DoÄrulama'yı ayarladı support.google.com
Google Authenticator ile doğrulama kodları alma - Android - Google Hesabı Yardım Google Authenticator uygulaması, Authenticator uygulamasında 2 Adımlı DoÄrulama'yı destekleyen siteler ve uygulamalar için tek seferlik doÄrulama kodları oluÅturabilir. 2 Adımlı DoÄrulama'yı ayarladı support.google.com
E enesyavuz Hectopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #5 Ben Microsoft authenticator kullanıyorum e postayla doğrulama var mı bilmiyorum ama desteğe yazdım geri bildirim gelmedi
Ben Microsoft authenticator kullanıyorum e postayla doğrulama var mı bilmiyorum ama desteğe yazdım geri bildirim gelmedi
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 16 Aralık 2022 #6 enesyavuz dedi: Telefonumu sıfırlarken authenticator unutmuşum ve o da silindi ve şimdi bazı hesaplarıma giremiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi authenticator olduğuna bağlı Google'ın uygulaması bildiğim kadarıyla yedek almıyor ama Microsoft uygulamasında yedeği açtıysanız kayıtlı olması lazım Authy otomatik kayıt yapıyor diye biliyorum
enesyavuz dedi: Telefonumu sıfırlarken authenticator unutmuşum ve o da silindi ve şimdi bazı hesaplarıma giremiyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi authenticator olduğuna bağlı Google'ın uygulaması bildiğim kadarıyla yedek almıyor ama Microsoft uygulamasında yedeği açtıysanız kayıtlı olması lazım Authy otomatik kayıt yapıyor diye biliyorum