M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #1 Merhaba, telefonuma format atacağım fakat authenticator kodlarını kaybedince geri alamıyoruz diye biliyorum. Başka bir telefona aktarıyordum normalde ama başka bir telefon yok yanımda. Nasıl yedek alabilirim? Bilgisayarım ve telefonum yanımda. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2023
Merhaba, telefonuma format atacağım fakat authenticator kodlarını kaybedince geri alamıyoruz diye biliyorum. Başka bir telefona aktarıyordum normalde ama başka bir telefon yok yanımda. Nasıl yedek alabilirim? Bilgisayarım ve telefonum yanımda.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.370 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 25 Nisan 2023 #2 2FA kodlarını kaldırıp, Authy'e geçin.
Theyka Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 Google Authenticator yeni güncelleme ile 2FA kodları Google hesabınıza kayıt ediyor diye biliyorum bir bakın.
Google Authenticator yeni güncelleme ile 2FA kodları Google hesabınıza kayıt ediyor diye biliyorum bir bakın.
bomi Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 607 Çözümler 1 Yer Adana 25 Nisan 2023 #4 Authy e gecis yaparak otomatik clouda yedeklenmesini saglayabilirsin.
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #5 Theyka dedi: Google Authenticator yeni güncelleme ile 2FA kodları Google hesabınıza kayıt ediyor diye biliyorum bir bakın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey bulamadım hocam. F4T1H dedi: 2FA kodlarını kaldırıp, Authy'e geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 tane hesap bağlı, bir çoğu borsa. Borsalarda değişiklik yapınca beliri sürelerde çekim engeli veriliyor. O en son istediğim şey.
Theyka dedi: Google Authenticator yeni güncelleme ile 2FA kodları Google hesabınıza kayıt ediyor diye biliyorum bir bakın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey bulamadım hocam. F4T1H dedi: 2FA kodlarını kaldırıp, Authy'e geçin. Genişletmek için tıkla... Hocam 20 tane hesap bağlı, bir çoğu borsa. Borsalarda değişiklik yapınca beliri sürelerde çekim engeli veriliyor. O en son istediğim şey.
Theyka Kilopat Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #6 mr_hidir dedi: Öyle bir şey bulamadım hocam. Hocam 20 tane hesap bağlı, birçoğu borsa. Borsalarda değişiklik yapınca beliri sürelerde çekim engeli veriliyor. O en son istediğim şey. Genişletmek için tıkla... Auth güncellediniz mi?
mr_hidir dedi: Öyle bir şey bulamadım hocam. Hocam 20 tane hesap bağlı, birçoğu borsa. Borsalarda değişiklik yapınca beliri sürelerde çekim engeli veriliyor. O en son istediğim şey. Genişletmek için tıkla... Auth güncellediniz mi?
M mr_hidir Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 981 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #7 Theyka dedi: Auth güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.