F FOrat Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 175 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar kardeşim 1 aydır oyun için kullanıyor. League of Legends oynuyorum ve fare arada kasmaya başladı. Kardeşim alakası yok diyor. Sizce bu uygulamadan dolayı mı oluyor yoksa alakası yok mu?
Arkadaşlar kardeşim 1 aydır oyun için kullanıyor. League of Legends oynuyorum ve fare arada kasmaya başladı. Kardeşim alakası yok diyor. Sizce bu uygulamadan dolayı mı oluyor yoksa alakası yok mu?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Ocak 2022 #2 Donanım olarak zarar vereceğini sanmıyorum. Uygulamayı kapatıp deneyin.
F FOrat Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 175 Çözümler 1 1 Ocak 2022 #3 AXCHNEER dedi: Donanım olarak zarar vereceğini sanmıyorum. Uygulamayı kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Gene aynı oluyor arada loldeyken kasıyor . Şüphelendim o uygulamadan emin misin hocam
AXCHNEER dedi: Donanım olarak zarar vereceğini sanmıyorum. Uygulamayı kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Gene aynı oluyor arada loldeyken kasıyor . Şüphelendim o uygulamadan emin misin hocam
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Ocak 2022 #4 FOrat dedi: Gene aynı oluyor arada LoL'deyken kasıyor. Şüphelendim o uygulamadan emin misin hocam. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, böyle birçok program var.
FOrat dedi: Gene aynı oluyor arada LoL'deyken kasıyor. Şüphelendim o uygulamadan emin misin hocam. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum, böyle birçok program var.