hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 21 Mayıs 2022 #1 Dostlar selam, cihaz Redmi Note 9 Pro Auto clicker kullanıyorum. Her 25 milisaniye de 1 kere tıklıyor. Herhangi bir zararı var mıdır cihaza?
Dostlar selam, cihaz Redmi Note 9 Pro Auto clicker kullanıyorum. Her 25 milisaniye de 1 kere tıklıyor. Herhangi bir zararı var mıdır cihaza?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 21 Mayıs 2022 #2 Çözüldü: Autoclicker telefona zarar verir mi? Bu konu'ya bakabilirsiniz. Zarar vermeyeceği söylenmiş.
Çözüldü: Autoclicker telefona zarar verir mi? Bu konu'ya bakabilirsiniz. Zarar vermeyeceği söylenmiş.
Lazerhawk Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 875 Çözümler 7 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2022 #3 Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. En fazla sistem hata verip kendini yeniden başlatır ama donanıma bir zararı olmaz.
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. En fazla sistem hata verip kendini yeniden başlatır ama donanıma bir zararı olmaz.
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 21 Mayıs 2022 #4 hergeceaglıyorum dedi: Dostlar selam, cihaz Redmi Note 9 Pro Auto clicker kullanıyorum. Her 25 milisaniye de 1 kere tıklıyor. Herhangi bir zararı var mıdır cihaza? Genişletmek için tıkla... Bu tarz programları kendim yazıyorum bir sorun olmaz. Daha geçen gün PC için kodlamıştım işim var diye.
hergeceaglıyorum dedi: Dostlar selam, cihaz Redmi Note 9 Pro Auto clicker kullanıyorum. Her 25 milisaniye de 1 kere tıklıyor. Herhangi bir zararı var mıdır cihaza? Genişletmek için tıkla... Bu tarz programları kendim yazıyorum bir sorun olmaz. Daha geçen gün PC için kodlamıştım işim var diye.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.016 Çözümler 45 21 Mayıs 2022 #5 Hayır bir sorun yaratmaz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.