YasuoXx Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Yani şöyle mesela ben bir oyunda otomatik tıklayacak. Ben bilgisayarda başka şeyle ilgilenirken diğer Auto Click programları direkt basıyor. Sırf özel bir programa basmak için Auto clicker var mı bildiğiniz? Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2022
Yani şöyle mesela ben bir oyunda otomatik tıklayacak. Ben bilgisayarda başka şeyle ilgilenirken diğer Auto Click programları direkt basıyor. Sırf özel bir programa basmak için Auto clicker var mı bildiğiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Laharl Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 662 Çözümler 7 20 Ocak 2022 #2 Onun için macro atamanız gerekiyor, Auto Click değil.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 20 Ocak 2022 #3 Hangi oyun?
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 20 Ocak 2022 #4 İstediğiniz şey böyle bir şey mi bilmiyorum ama AutoHotkey'i bir inceleyin. AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com Genişletmek için tıkla...
İstediğiniz şey böyle bir şey mi bilmiyorum ama AutoHotkey'i bir inceleyin. AutoHotkey Free keyboard macro program. Supports hotkeys for keyboard, mouse, and joystick. Can expand abbreviations as you type them (AutoText). www.autohotkey.com Genişletmek için tıkla...