Auto clicker programı önerisi

604614

Decapat
Arkadaşlar bir Auto clicker arıyorum ama şöyle; ben bir tuşa basacağım. Örnek F1 ve F1'e tekrar basıp durdurana kadar mouse sağ tıkına atıyorum. 500 milisaniye basılı tutup sonra bırakacak ve bıraktığı anda tekrar 500 milisaniye sağ tık'a basılı tutacak bir Auto clicker. Bunu herhangi bir uygulama yardımı veya başka bir şekilde nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için döngü programı kullanmanız gerekiyor. Auto clicker adı üstünde sadece basar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jitbit Macro Recorder ya da AutoHotkey işini görecektir.

Peki bu ayarı o uygulamalardan birinde yapması kolay olur mu? Çünkü YouTube'da yapmak istediğim şeyin bir öğretici videosu yok.

Önce Jitbit'inkini dene, arayüzü vs. gayet anlaşılır. İstediğin sonucu alamazsan AutoHotkey kesin istediğini yapar ancak kodu yazması zorlayabilir. O konuda da ChatGPT'den yardım alabilirsin, ben birkaç oyun için kullanmıştım bu şekilde.

Önce jitbit'inkini dene, arayüzü vs. gayet anlaşılır. İstediğin sonucu alamazsan autohotkey kesin istediğini yapar ancak kodu yazması zorlayabilir. O konuda da ChatGPT'den yardım alabilirsin, ben birkaç oyun için kullanmıştım bu şekilde.

ChatGPT kesinlikle yardım eder mi? Siz edebilir misiniz buraya fotoğraf vs. atsam?

ChatGPT kesinlikle yardım eder mi? Siz edebilir misiniz buraya fotoğraf vs. atsam?
ChatGPT istediğin sonucu altın tepside sunar diyemem ama kodun mantığını anlamana yardımcı olur bir iki kısmı düzenlersin. Ben de basit bir iki şeyde kullanmıştım ama şu an kod kısmı hiç aklımda değil kusura bakma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı