grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 2 Nisan 2019 #1 İstiyorum ki "w" harfine basılı tuttuğumda sürekli "wd" yazsın. Bunun için gerekli kod nedir?
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 2 Nisan 2019 #2 Klavyeniz makrolu falan ise cok kolay onun yazilimi üzerinden yapabilirsiniz. Eger yazilimi yoksa asagidaki videoya bakin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Klavyeniz makrolu falan ise cok kolay onun yazilimi üzerinden yapabilirsiniz. Eger yazilimi yoksa asagidaki videoya bakin Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Nisan 2019 #3 grafikibrahim24 dedi: İstiyorum ki "w" harfine basılı tuttuğumda sürekli "wd" yazsın. Bunun için gerekli kod nedir? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama if, read bu komutlar gerekli bilgisayara geçince deniyeceğim.
grafikibrahim24 dedi: İstiyorum ki "w" harfine basılı tuttuğumda sürekli "wd" yazsın. Bunun için gerekli kod nedir? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama if, read bu komutlar gerekli bilgisayara geçince deniyeceğim.
grafikibrahim24 Decapat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 818 Çözümler 1 2 Nisan 2019 #4 Çözdüm beyler. #InstallKeybdHook #UseHook f11::Suspend *w:: SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, d Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% return
Çözdüm beyler. #InstallKeybdHook #UseHook f11::Suspend *w:: SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, d Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% return
Jroxy Kilopat Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 370 Çözümler 3 Yer Sivas Daha fazla Meslek Öğrenci 2 Nisan 2019 #5 grafikibrahim24 dedi: Çözdüm beyler. #InstallKeybdHook #UseHook f11::Suspend *w:: SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, d Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% return Genişletmek için tıkla... Python?
grafikibrahim24 dedi: Çözdüm beyler. #InstallKeybdHook #UseHook f11::Suspend *w:: SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, w Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% SendInput, d Random, sleepTime, 4, 8 Sleep, %sleepTime% return Genişletmek için tıkla... Python?