expart Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 540 Çözümler 2 3 Temmuz 2024 #21 TheAny dedi: Yasaklı sitelerden değilse, çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil reis yani site kuralları oto cevaba izin veriyor mu onu bilmiyorum. TheAny dedi: Yasaklı sitelerden değilse, çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda butonlarada tıklayamıyorum sanırım pyautogui geçeceğim hocam yorduğum için kusura bakmayın. Son düzenleme: 3 Temmuz 2024
TheAny dedi: Yasaklı sitelerden değilse, çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yok ondan değil reis yani site kuralları oto cevaba izin veriyor mu onu bilmiyorum. TheAny dedi: Yasaklı sitelerden değilse, çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda butonlarada tıklayamıyorum sanırım pyautogui geçeceğim hocam yorduğum için kusura bakmayın.
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.088 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 3 Temmuz 2024 #22 expart dedi: Yok ondan değil reis yani site kuralları oto cevaba izin veriyor mu onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki. Inputboxlar'ın sayfayla aynı anda yüklendiğini, hiç bir pop up vsnin altında kalmadığını varsayarak diyorum ki; ActionChains ile deneyelim. Python:Panoya kopyala username = driver.find_element(By.NAME, "UserName") ActionChains(driver).move_to_element(username).click().send_keys(response).perform() Yada alternatif olarak, script ile doldurmayı deneyebiliriz. Python:Panoya kopyala driver.execute_script(""" document.getElementsByName("UserName")[0].value = "myusername" document.getElementsByName("Password")[0].value = "mypassword" document.getElementsByTagName("form")[0].submit() """) expart dedi: Aynı zamanda butonlarada tıklayamıyorum sanırım pyautogui geçeceğim hocam yorduğum için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Giriş kısmını autogui ile yap, okuma kısmını selenium. Tek kütüphane kullanmak zorunda değilsin.
expart dedi: Yok ondan değil reis yani site kuralları oto cevaba izin veriyor mu onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki. Inputboxlar'ın sayfayla aynı anda yüklendiğini, hiç bir pop up vsnin altında kalmadığını varsayarak diyorum ki; ActionChains ile deneyelim. Python:Panoya kopyala username = driver.find_element(By.NAME, "UserName") ActionChains(driver).move_to_element(username).click().send_keys(response).perform() Yada alternatif olarak, script ile doldurmayı deneyebiliriz. Python:Panoya kopyala driver.execute_script(""" document.getElementsByName("UserName")[0].value = "myusername" document.getElementsByName("Password")[0].value = "mypassword" document.getElementsByTagName("form")[0].submit() """) expart dedi: Aynı zamanda butonlarada tıklayamıyorum sanırım pyautogui geçeceğim hocam yorduğum için kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Giriş kısmını autogui ile yap, okuma kısmını selenium. Tek kütüphane kullanmak zorunda değilsin.