AutoCad 2016 için 4000 TL Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Düzgün Ateş

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar okulumuzda bilgisayar az diye öğretmen bazı arkadaşlardan bilgisayar istedi ve benden uygun dizüstü sunumunu yapmamı istedi ve şöyle bir sıkıntı var. Ben sadece masaüstünden anlıyorum dizüstünden anlamıyorum ve önerilerinizi bekliyorum. Bütçe en fazla 4000 TL şimdiden teşekkürler.

Makine, resim konstrüksiyon mü okuyorsun? Zamanında lisemizde aynı olay yaşandı bir hevesle alıp bu bölümün üniversite devamını yapmayan boşa alan onca arkadaş oldu. İyi düşünmeni öneririm. Üniversite okuyor isen 3D Model çalışmak, ileride iş hayatında ağır çizimlere yetebilecek bir şey düşünmeni öneririm, bu şekilde düşünüyorsan bütçeni arttırman gerekli.

Makine, resim konstrüksiyon mü okuyorsun? Zamanında lisemizde aynı olay yaşandı bir hevesle alıp bu bölümün üniversite devamını yapmayan boşa alan onca arkadaş oldu. İyi düşünmeni öneririm. Üniversite okuyor isen 3D Model çalışmak, ileride iş hayatında ağır çizimlere yetebilecek bir şey düşünmeni öneririm, bu şekilde düşünüyorsan bütçeni arttırman gerekli.
Sınıf için kendime değil 2 sene kullansalar yeter.
Bilgisayar destekli makine ressamlığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan daha ucuzun da doğru dürüst AutoCAD kullanılacağını zannetmiyorum. AutoCAD 2016 sistem gereksinimlerini hafif gözükse de öğrenci sayfaya bir kaç çizim topladığın da bilgisayar donabilir. Şayet okul yönetimi alacaksa bu bilgisayarları, ressam yetiştiriyorlar. Daha ucuzunu alıp öğrenmelerine engel olmasınlar.

Bundan daha ucuzun da doğru dürüst AutoCAD kullanılacağını zannetmiyorum. AutoCAD 2016 sistem gereksinimlerini hafif gözükse de öğrenci sayfaya bir kaç çizim topladığın da bilgisayar donabilir. Şayet okul yönetimi alacaksa bu bilgisayarları, ressam yetiştiriyorlar. Daha ucuzunu alıp öğrenmelerine engel olmasınlar.
Öğretmen 7 8 tane bul dedide ondan sorayım dedim başka bildiğin varmı ?

Öğretmen 7 8 tane bul dedide ondan sorayım dedim başka bildiğin varmı ?
Söylediğim gibi, son önerdiğimin altını önermem. Açılmaz, kasmalara yol açar, programı kullanmaz halde çalıştırır vb. sorunlar ile karşılaşabilirler. Kendi bilecekleri iş.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı