M muratseven Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 6 17 Kasım 2015 #1 Daha önce autocad 2016'yı windows 8'de kullandım ama windows 10'a geçince resimdeki gibi lisans hatası vermeye başladı. Sorunun çözümünü bilen varsa acil yardım lütfen!
Daha önce autocad 2016'yı windows 8'de kullandım ama windows 10'a geçince resimdeki gibi lisans hatası vermeye başladı. Sorunun çözümünü bilen varsa acil yardım lütfen!
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 17 Kasım 2015 #2 Programı tekrar kurmayı denediniz mi? Kayıt defteri ile alakalı olabilir. Bir nevi bölge sorumlusu ile iletişime geçin diyor.
Programı tekrar kurmayı denediniz mi? Kayıt defteri ile alakalı olabilir. Bir nevi bölge sorumlusu ile iletişime geçin diyor.
S swimmer_tr Hectopat Katılım 23 Kasım 2014 Mesajlar 355 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Kasım 2015 #3 Hocam lisans anahtari yanlis diyor. Korsan surum kullaniyorsaniz lisanslama islemini bastan yapin. Orijinal surumse bastan kurmaniz gerekebilir programi. Hatada da kisaca lisans gecerli degil, satici ile iletisime gecin diyor.
Hocam lisans anahtari yanlis diyor. Korsan surum kullaniyorsaniz lisanslama islemini bastan yapin. Orijinal surumse bastan kurmaniz gerekebilir programi. Hatada da kisaca lisans gecerli degil, satici ile iletisime gecin diyor.
M muratseven Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 6 18 Kasım 2015 #4 hocam sorunu tekrar format atmakta buldum yine de teşekkürler...