Çok doğru söylüyorsunuz, etik olmadığını bende biliyorum fakat mecbur kalıyoruz. İnşallah doğru şekilde kullanmakta nasip olur ne diyelim. Bu arada bu problem sadece 2024'de mi yaşanıyor acaba ? Çünkü 2018 kullanırken böyle bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum.
Evet isim değiştirmeyi de görmüştüm başka bir yerde fakat o zaman AutoCAD'i açtığımda giriş ekranı görünmüyordu simsiyah oluyordu o yüzden eski haline getirmiştim. Engelleme işe yaradı fakat bu seferde sol alttaki gündem kısmı bozuldu işte
Peki bu engelleme işi sadece o gündem kısmının düzgün çalışmasını etkiler değil mi ? Herhangi bir yerde veya başka bir programda bir tutarsızlığa sebep olmaz değil mi hocam ?
Başınızı ağrıttım fakat son soru; acaba sol alta gündemi takip edebileceğim kendim kurabileceğim alternatif bir program vs. var mıdır peki ? Güncel anlık döviz, piyasalar ve gündem haberleri gibi.
Dipnot: Bu msgedgewebview2.exe engelleme çözümünü yazan arkadaş "engelleme işleminden sonra host doyasına aşağıdaki adresleri eklerseniz bir daha hata vermiyor" demiş.
127.0.0.1 api.genuine-software.autodesk.com
127.0.0.1 ase.autodesk.com
127.0.0.1 genuine-software.autodesk.com
127.0.0.1 genuine-software1.autodesk.com
127.0.0.1 genuine-software2.autodesk.com
host dosyasını bir türlü bulamadım fakat şuan zaten hata vermiyor yine de yapmama gerek var mıdır sizce hocam ?