Bakiki Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 AutoCAD'de şu an çizdiğim plan yukarıdan aşağı basık bir plan ve ben bu planı yukarı doğru esnetmek istiyorum fakat strech komutuyla nasıl tam olarak tüm planı yukarı doğru esnetebilirim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
AutoCAD'de şu an çizdiğim plan yukarıdan aşağı basık bir plan ve ben bu planı yukarı doğru esnetmek istiyorum fakat strech komutuyla nasıl tam olarak tüm planı yukarı doğru esnetebilirim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.732 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolara baktınız mı ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolara baktınız mı ?
Bakiki Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 CeoPotato dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolara baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ama böyle değil benim istediğim. Ben direkt planı esnetmek istiyorum birkaç duvarı değil
CeoPotato dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolara baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Baktım ama böyle değil benim istediğim. Ben direkt planı esnetmek istiyorum birkaç duvarı değil