U Uzay34 Yoctopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 18 5 Temmuz 2023 #1 Hobi amaçlı, AutoCAD benzeri program önerisi arıyorum ücretsiz güvenilir. Veya ücretli olacaksa tek bir kere ödemeli olmalı, yıllık ödemeli değil.
Hobi amaçlı, AutoCAD benzeri program önerisi arıyorum ücretsiz güvenilir. Veya ücretli olacaksa tek bir kere ödemeli olmalı, yıllık ödemeli değil.
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 3D modelleme için SolidWorks öneririm. Ama fiyatı konusunda bilgim yok.
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 758 Çözümler 5 5 Temmuz 2023 #3 Uzay34 dedi: Hobi amaçlı, AutoCAD benzeri program önerisi arıyorum ücretsiz güvenilir. Veya ücretli olacaksa tek bir kere ödemeli olmalı, yıllık ödemeli değil. Genişletmek için tıkla... Ne amaçla kullanacaksin 3 boyutlu cizim için ise Revit veya SolidWorks olabilir Solid ücretli ama ne kadar bilmiyorum jack sparrowdan devam Revit ise Autodesk programı yani AutoCAD'i kullanabildigin mail ile kullanirsin herhalde.
Uzay34 dedi: Hobi amaçlı, AutoCAD benzeri program önerisi arıyorum ücretsiz güvenilir. Veya ücretli olacaksa tek bir kere ödemeli olmalı, yıllık ödemeli değil. Genişletmek için tıkla... Ne amaçla kullanacaksin 3 boyutlu cizim için ise Revit veya SolidWorks olabilir Solid ücretli ama ne kadar bilmiyorum jack sparrowdan devam Revit ise Autodesk programı yani AutoCAD'i kullanabildigin mail ile kullanirsin herhalde.