AutoCAD için 50.000-60.000 TL laptop önerisi

gns.bugra

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 50K-60K bir bütçe ile mimarlıkta AutoCAD programını kullanacağım bu fiyat bandına önerebileceğiniz en iyi laptop ne olur?

Bütçe çıkarsa;

Bu markaların kendi laptoplarını çıkardıklarını daha önce duymamıştım ama hocam bir sıkıntı çıkarırlar mı?

Bu markaların kendi laptoplarını çıkardıklarını daha önce duymamıştım ama hocam bir sıkıntı çıkarırlar mı?
Hayır, sıkıntı çıkmaz. Aorus model ROG denebilecek kadar kaliteli bir kasaya sahip, donanım olarak mükemmel. Hiç bir alanda üzmez.

Slayer 4 model ise MSI Sword kasa ve MSI'ın sürücülerini kullanıyor. Bildiğiniz MSI logosu yerine kendi logolarını bastırmışlar. İşlemcisi ve paneli (240hz, %100 DCI-P3) dehşet düzeyde, işlemci ağırlıklı işler yapıyorsanız kesinlikle bu modeli öneririm. Oyuncu laptopu istemiyorsanız ofis/iş tarzına daha uygun cihazlar önerebilirim.

Anladım hocam teşekkür ederim yüksek ihtimalle bu ikisinden birinden yana kullanacağım seçimimi, aslında oyuncu laptopu olması bir sorun teşkil etmez ancak yine önerileriniz varsa göz atabilirim atarsanız iyi olur yani.

Bu cihazlar okulda kütüphanede prize bağımlı hale getiriyor. Oyun oynama amacınız varsa tercih edin elbette. Ancak oyun gibi bir amaç yoksa şarja takılı olmadan 2 saati anca çıkarıyor.
Ayrıca 55.000'e 4060 kartlı slayer alınmaz.

Oyun + cad olacak windows tabanlı sistem istiyorsan bunu öneririm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…