Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar AutoCAD ve Lumion 11 gibi programlar için laptop arıyorum ve arada sırada oyun oynuyorum. Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 7 5800H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDOS, 82K200JUTX : Amazon.com.tr: Bilgisayar böyle bir laptop buldum iyi gibi geldi. Fazla laptoplardan anlamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ise bu civarlarda.
Arkadaşlar AutoCAD ve Lumion 11 gibi programlar için laptop arıyorum ve arada sırada oyun oynuyorum. Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" FHD, AMD Ryzen 7 5800H, 16GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, FreeDOS, 82K200JUTX : Amazon.com.tr: Bilgisayar böyle bir laptop buldum iyi gibi geldi. Fazla laptoplardan anlamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum bütçem ise bu civarlarda.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 13 Mayıs 2022 #2 İndirimi bitmeden bunu al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
İndirimi bitmeden bunu al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Mantony Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2022 #3 Bu olmasaydı attığınız alınabilirdi, Gigabyte daha iyi Ideapad'den. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Bu olmasaydı attığınız alınabilirdi, Gigabyte daha iyi Ideapad'den. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Deli Azo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2018 Mesajlar 2.345 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #4 Mantony dedi: Bu olmasaydı attığınız alınabilirdi, Gigabyte daha iyi Ideapad'den. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İşlemci olarak hangisi iyidir peki ve Gigabyte ileride yükseltme yapilabilir mi 32 GB icin Lumion RAM istiyor cünkü. Mantony dedi: Bu olmasaydı attığınız alınabilirdi, Gigabyte daha iyi Ideapad'den. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ve Lenovo'da olan 3060 mı performanslı yoksa Gigabyte da olan 3060p mi daha performanslı.
Mantony dedi: Bu olmasaydı attığınız alınabilirdi, Gigabyte daha iyi Ideapad'den. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... İşlemci olarak hangisi iyidir peki ve Gigabyte ileride yükseltme yapilabilir mi 32 GB icin Lumion RAM istiyor cünkü. Mantony dedi: Bu olmasaydı attığınız alınabilirdi, Gigabyte daha iyi Ideapad'den. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ve Lenovo'da olan 3060 mı performanslı yoksa Gigabyte da olan 3060p mi daha performanslı.
Mantony Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 2.121 Makaleler 1 Çözümler 4 14 Mayıs 2022 #5 Deli Azo dedi: İşlemci olarak hangisi iyidir peki ve Gigabyte ileride yükseltme yapilabilir mi 32 GB icin Lumion RAM istiyor cünkü. Ve Lenovo'da olan 3060 mı performanslı yoksa Gigabyte da olan 3060p mi daha performanslı. Genişletmek için tıkla... İşlemci olarakta GPU olarakta Gigabyte daha iyi. 64GB'a kadar yükseltilebiliyor.
Deli Azo dedi: İşlemci olarak hangisi iyidir peki ve Gigabyte ileride yükseltme yapilabilir mi 32 GB icin Lumion RAM istiyor cünkü. Ve Lenovo'da olan 3060 mı performanslı yoksa Gigabyte da olan 3060p mi daha performanslı. Genişletmek için tıkla... İşlemci olarakta GPU olarakta Gigabyte daha iyi. 64GB'a kadar yükseltilebiliyor.